10.4.2012

Kirppislöytöjä

Lapsiperheessä tavaraa kertyy nurkkiin ihan huomaamatta. Kaikenlaista tarpeellista ja tarpeetonta tarviketta ja varsinkin se lelujen määrä. Huh! Ja kun itsessäänkin on vähän hamsterin vikaa, niin kaapit vaan pullistelee. Muutimme tähän taloon viisi vuotta sitten pienestä kaksiosta. Muuton jälkeen tilaa oli kaapeissa ja pari huonettakin tyhjänä. Nyt on perheenjäsenten määrä tuplaantunut ja tilaa kaapeista saa etsimällä etsiä. Tänä talvena olenkin tehnyt raivaustyötä oikein urakalla. Facebookin kirppispaikka on osoittautunut tosi hyväksi ja sitä kautta aika moni meille tarpeeton tavara on löytänyt uuden kodin. 

Vaikka olen päättänyt, että tavaran suunta on nyt enemmän meidän talosta ulospäin, niin välillä tekee kirppiksellä löytöjä, jotka on pakko poimia mukaan.


Näihin ostoksiin tuli tuhlattua peräti 14 euroa. Kartio-lasit ovat meillä jokapäiväisessä käytössä ja tuntuu ettei niitä koskaan ole tarpeeksi. Nyt löysin 2 kpl hiekan värisiä yhteensä 1 euron. Lisäksi samanvärinen Kivi-tuikku 9 euroa. Marimekon servietit (2 e) olivat niin ihanan aurinkoiset, etten voinut vastustaa niitäkään.
Riikka Pulkkisen Raja- kirjan olen lukenut jo aiemmin ja tykkäsin kovasti. Minulla on omana hänen toinen kirjansa Totta ja kun tässäkin oli hintalapussa vaan 2 euroa, niin piti sekin saada omaan hyllyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...