11.9.2012

Hyviä lupauksia

Kuten jo aikaisemmin kirjoitinkin, on syksy mulle niin kuin uusi vuosi joillekin, monia hyviä lupauksia. Kaappien tyhjennys tuli jo suoritettua, muut lupaukset liittyvätkin sitten itseeni. Yritän ottaa itseäni niskasta kiinni "muutaman" löysän vuoden jälkeen. Olen aina tykännyt kuntoilla, mutta lasten myötä tuntuu oma aika hävinneen niin minimiin, että senkin vähän on käyttänyt jossain muualla kuin salilla.

Nyt olisi aika ryhdistäytyä. Tarkoituksena ei ole niinkään vähentää kiloja vaan "ottaa löysät pois".  Kävelemisestä olen aina tykännyt ja nyt olenkin yrittänyt ainakin kerran viikossa kävellä oikein reippaasti kunnon lenkin. Jumppaan tai salillekin olisi tarkoitus mennä. Syksyn hyvät lupaukset uhkasivat katketa jo alkuunsa syysflunssaan josta kärsin pari viikkoa. Eilen kuitenkin sain itseäni niskasta kiinni ja kävin uimahallilla, ensin kuntosalilla ja lopuksi uimassa. Tykkään tuosta yhdistelmästä ja varsinkin siitä, että en ole sidottu aikatauluihin vaan voin mennä kun siltä tuntuu.Liikunnan lisäämisen lisäksi olen vähentänyt herkkujen syömistä (nyt ei lasketa kaikkia synttärisyömisiä tältä viikolta ;) ja lisännyt juomista. Olen oikeasti niin huono juomaan. Suositeltu pari litraa on mulle ihan utopistinen. Nyt olen yrittänyt juoda aina aamuisin ennen aamupalaa kunnon lasillisen vettä ja sitten pitkin päivää myös lisää.

Nyt yritän pitää tsempin päällä ja näistä lupauksista kiinni!

4 kommenttia:

 1. Hienoa Iina! Iso tsemppi täältä syysliikunnalle! Toi veden juominen on muuten jännä juttu. Sen unohtaa niin helposti, mutta jos muistaa juoda riittävästi, huomaa sen kyllä. On niin hyvä olla ja elimistö toimii aivan eri tavalla kuin jos kituuttelee sillä 2 kahvikupilla ja maitolasillisella lounaalla... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä! Mä ihan oikeasti yritän ton veden kanssa, mutta silti luvattoman usein huomaan illalla, että eipäs taas tullut muutamaa lasia enempää juotua ...

   Poista
 2. Hyvä Iina! Mä tsemppaan myös! :) Fiilis senkuin paranee kun jaksaa jatkaa. Mulla meneillään seitsemäs viikko ja seitsemäs kilo ;) ja vesilasi vaan joka ikisessä käänteessä käteen, tai puolen litran muovipullo aina täynnä vettä joka paikkaan mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnumaaria! Nyt pitää vaan muistaa jatkaa reippaasti. Ajattelin, että jos sen täällä blogissa julkisesti laittaa tavoitteeksi niin en kehtaa jättää liikkumatta...

   Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...