15.9.2012

Kuuntelin Nooraa

Kuten jo aiemmin täällä kerroin, Noora Shingler kävi luennoimassa täällä. Kuuntelemassa oli täysi salillinen väkeä, yllättäen naisia kaikki...


Varattu pari tuntinen meni kuin siivillä. Pieni pettymys oli se, että luennossa ei tullut mitään uutta vaan sisältö oli oikeastaan kirjan "Marjoja ja maskaraa" tiivistelmä, tuttua asiaa siis kaikki. Aika hurahti vielä niin nopeasti, että kysymyksille ja keskustelulle ei jäänyt aikaa vaan ovimies oli meitä jo lähes heittämässä ulos :) Hyvää asiaa kuitenkin ja oli mukavaa tavata Noora ihan livenä.

Jotain jäi kuitenkin käteen. Tuttu vieruskaveri kertoi Kemikaalikimara -blogista, jossa myös käsitellään näitä arjen kemikaaleja. Pintapuolisesti jo kävin tutustumassa ja mielenkiintoiselta näytti. Ajattelin vinkata myös teille, jos ette vielä ole tuohon tutustuneet ja aihe kiinnostaa... Lisäksi täytyy lainata Rita Stiensin kirja Totuus kosmetiikasta, jossa kerrotaan tavallisen ja luonnonkosmetiikan eroista, haitoista ja hyödyistä.PS. Täytyy tunnustaa, että juuri luennon lisäaineista kuunnelleena, hain eilen illalla mäkkäristä koko perheelle iltaruuat. Että näin se käytännössä ;)

1 kommentti:

  1. Voi vitsit repesin tolle mäkkäri jutulle :) Näinhän se joskus menee. Kiitos muuten hyvästä kirjavinkistä, pitääkin katsoa löytyykö meidän kirjastosta tuota totuus kosmetiikasta kirjaa.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...