24.9.2012

Mahtava maanantai


Kelin synkkyydestä huolimatta minun maanantaini on ollut tähän mennessä mahtava. Mulla on meinaan (lapsi)vapaapäivä. Vein molemmat jo aamulla hoitoon mummin ja pappan luokse. Siitä suunnistin uimahallin kuntosalille. Raskausaikana kävin usein näin maanantaiaamuisin salilla ja ihana oli huomata, että samat pappat ne siellä edelleen käyvät. Tunnelma on hyvinkin leppoisa, sillä tuolta kuntosalilta puuttuvat lähes kokonaan ne jääkaapin kokoiset painonnostajat. Kävijäkunta koostuu lähinnä eläkeläisistä näin aamupäivisin, iltapäivällä sekaan sukeltavat sitten opiskelijat.

Salin jälkeen uin vielä hiukan ja sitten saunaan. Yhdelle tuttavalle salilla sanoinkin, että liikunnan lisäksi mulle tuo nautintoa se, että saan käydä saunassa ja suihkussa ihan rauhassa. Kotona saunomisaika on usein tosi lyhyt kun pikkuiset ei jaksa olla ja suihkussakin meitä on usein kolme yhtä aikaa. Nyt sain nautiskella saunan lämmöstä hyvän aikaa.

Sitten hain ystäväni lounaalle. Todella maistuvaa Prosciuttosalaattia kauniisti annosteltuna miellyttävässä ympäristössä. Kaupungissamme on kahvila, johon olen tutustunut vasta nyt. Annokset tarjoillaan todella kauniisti ja usein mukana on jotain pientä extraa. Ympäristö on persoonallinen, paikka kuuluu ehdottomasti kaupungin helmiin.  Nyt vietän vielä muutaman tunnin hyvässä (lue:omassa) seurassa. Toiveissa olisi saada yhtä valokuvakirjaa tehtyä aimo askel eteenpäin.

Tämän paremmin ei voi viikko alkaa. Mukavaa viikkoa myös sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...