22.10.2012

Suunnitelmia Kööpenhaminaan

Matka lähenee ja suunnitelmat selkenee. Näin lasten kanssa reissatessa teen yleensä sellaisen suurpiirteisen ohjelman jokaiselle päivälle + muutamia mahdollisia juttuja. Niistä sitten varioidaan päivän ohjelma sään ja mielialan mukaan. Aikaa Kööpenhaminassa on tällä kertaa 2,5 päivää eli mitään suuria suunnitelmia ei tälle reissulle edes tarvita.

Suunnittelun apuna olen käyttänyt www.visitcopenhagen.com sivuja, joilla on paljon kohteita suositeltuna mm. lapsiperheille. Nyt ykköskohteeksi on valikoitunut Experimentarium, joka käsittääkseni vastaa lähinnä Heurekaa. Siellä on juuri matkamme aikana myös Dinosaurus-näyttely, joten veikkaan että meillä menee siellä lähes koko päivä.

Kuva: experimentarium.dk

Pakollisia kohteita ovat myös kävelykadulta löytyvät Lego- ja Disney-kauppa, sekä tietysti Tivoli. Lapset odottavat erityisesti Rasmus Nallen puistoa, minä Tivolin iltavalaistusta. Hotellimme on juuri Tivolin kulmilla, joten Tivoliin poiketaan varmaankin jo ensimmäisenä iltana.
Kuva: Wikipedia
Myös ruokapaikkoja olen hieman kartoittanut etukäteen. Usein näyttää siltä, että ruokapaikkoja on joka kulmassa, mutta kun nälkä yllättää ei sopivaa paikkaa tahdokaan löytyä. Hotellin kulmilta olen katsonut valmiiksi muutaman ravintolan ja varmaan lasten toiveesta hampurilaispaikassakin tulee pysähdyttyä :)

Edessä on ihana pieni irtiotto arjesta. Ei siivousta, ei ruuanlaittoa, ei pyykkäystä vaan uusia maisemia ja kokemuksia!

Kuva: Lego.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...