19.10.2012

Uusia tuttavuuksia

Törmäsin viime viikonloppuna linkkiin Organic Beauty Housen ystävämyyntiin. Monia luonnonkosmetiikan tunnettuja merkkejä todella hyvällä alennuksella ja vieläpä ilman toimituskuluja.

Ajattelin heti, että nyt on mun hetkeni. Jos kerran aion kokeilla luonnonkosmetiikkaa niin nyt on oiva tilaisuus. Poiminkin ostoskoriin sekalaisen kattauksen päivittäiskosmetiikkaa eli shampoota, suihkugeeliä, deodoranttia, kasvojen puhdistusaineita. Siinä mielessä ostin vähän sokkona, että kokemusta ei näistä tuotteista ole. Huomasin vasta jälkikäteen, että näköjään valitsin kaikki Santen tuotesarjasta.


Lähetys tuli matkahuollon kautta kahdessa päivässä. Koko setti maksoi oikeastaan normaalisti käyttämäni päivävoiteen verran. Siinä kaatui ennakkoluuloni nro. 1. Olen aina ajatellut että luonnonkosmetiikka on kallista... Nyt olen sitten vähän tuoksutellut näitä. Aion kuitenkin käyttää nyt auki olevat putelit loppuun ja vasta sitten siirtyä näihin. Mielenkiinnolla kokeilen ja kokemuksistani tulette varmasti kuulemaan :)2 kommenttia:

  1. Ihania tuotteita, odotan kyllä innolla kokemuksiasi näistä, varsinkin tuosta deodorantista. Minä en ole vielä löytänyt luonnonkosmetiikasta sellaista dödöä, joka pitäisi hienhajun loitolla. Jotain merkkejä olen kokeillut ja saanut jopa isältäni huomautuksen, että voisin ostaa vähän parempaa dödöä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilin eilen tuota deodoranttia ekan kerran. Se oli itsessään hajutonta, mistä iso plussa. Kävin illalla oikein hikijumpassa (muistin vasta salilla, että apua tuli laitettua sitä uutta dödöä...) Mulle tuli siellä oikein kunnon hiki ja kotona sitten haistelin niin ei kyllä hienhajua ollut. Mutta palailen aiheeseen vielä kun kokeilua on takana hiukan enemmän..

      Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...