5.12.2012

Lahjaostoksille

Pikkuhiljaa pitäisi saada joululahjahankinnatkin loppusuoralle. Lahjapaperit odottavat vielä sisältöä. Yritän aina hankkia sellaista, jolle on ihan oikeasti käyttöä ja tarvetta. Ellei millekään tavaralle ole tarvetta niin sitten ostan palvelulahjakortteja tai teen jotain herkkua tms. joka ei jää nurkkiin roikkumaan. Myös lehtitilauksia olen tehnyt joka vuosi.


En tykkää ollenkaan juosta kaupoissa varsinkaan jouluruuhkan aikaan. Tilaan usein lahjoja netistä ja kaupungille teen sitten hyvin harkitun ja suunnitellun täsmäiskun, jolloin hankin monta lahjaa kerralla.Koska tässä on tullut noita nettikauppoja selailtua niin keräsin tähän muutaman käyttämäni

sokos.s-verkkokauppa.fi - nyt kosmetiikan lisäksi myös kodin tuotteita. Koska meidän Sokoksesta ei saa asumisen tuotteita niin tämä on kiva uudistus.  Jouluun asti toimitustarjous 0,-

Stockmann.com - Stockmann on.... no, Stockmann. Sivuilla myös joulukauppa, jossa kaikkea ihanaa jouluun. 17.12 mennessä tehtyihin tilauksiin ilmaiset toimituskulut.

feelunique.com - merkkikosmetiikkaa Suomen hintoja edullisemmin. Ei toimituskuluja. Joulutilaukset tehtävä 11.12 mennessä. Tämän liikkeen ostosten tullauksesta en osaa sanoa mitään. Olen itse tilannut max. 40 eurolla kerrallaan ja aina on tullut ongelmitta suoraan postilaatikkoon.

tieroom.fi - miesten kravatteja. Hain muutama vuosi sitten epätoivon vimmalla miehelleni juuri tietynlaista kravattia. Ei löytynyt mistään. Stockmannit sun muut tuli kierrettyä. Sitten löysin Tieroomin nettisivuille. Laaja valikoima, kohtuulliset hinnat, nopea ja maksuton toimitus. Toimii!

room21.fi - designia ja sisustusta. Todella laaja valikoima ja ilmainen toimitus.

adlibris.fi - kirjakauppa, josta olen löytänyt usein kirjat kaikkein edullisimmin. Ilmainen toimitus ellet halua pikatoimitusta.

lehtiapaja.fi - lehtitilaukset teen usein tätä kautta. Hyviä ja erilaisia tarjouksia. Iso plussa on se, että lehden tilaajalahjana tulevan krääsän sijasta voi valita myös jostain muusta lehdestä kuukauden pätkän.

Olisiko sinulla vinkata joku hyvä nettikauppa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...