18.1.2013

Oma tyylini

Huh, enpä ole tainnut koskaan miettiä vaatteitani niin paljon kuin viime viikkoina. Tämä vaan nyt on asia, jonka haluan järjestykseen. Vaatehuone joka oli täynnä, mutta ei mitään päällepantavaa alkoi ahdistaa todella.

Pinterest on toiminut vallan mainiona apuna tässä vaateprojektissa. Hakusanalla outfit tulee vaikka kuinka paljon esim. polyvorella tehtyjä vaatekollaaseja. Sieltä olen klikkaillut mieluisia omaan kansiooni.  Niiden avulla olen saanut ideoita nykyisten vaatteiden monipuolisempaan käyttöön ja myös muodostettua paremmin käsitystä siitä mistä tykkään ja millaiset vaatteet tyyliini kuuluvat. Ja tietenkin paljon kaikenlaisia himotuksia, jotka olisi kivoja omassa vaatekaapissa ;)

Kuva: jpschwartz.polyvore.com

Kuva orysa.polyvore.com
Yhteistä monille valitsemilleni kuville ovat harmoninen ja luonnollinen värimaailma, neuleet, kivat asusteet ja huivit. Itseasiassa monet asuista ovat sellaisia, jotka saan varsin helposti rakennettua omasta vaatekaapistani jo nyt. Ongelma on ehkä ollut se, että valitsen vaatteet kiireessä aamulla. Eipä silloin paljon mietitä kokonaisuuksia vaan revitään henkareista se mikä ensimmäisenä käteen osuu. Syksyllä kun pitää huolehtia myös kaksi pientä samaan aikaan ovesta ulos on aivan pakko miettiä vaatteet jo illalla valmiiksi. Ajattelin näistä kuvistani tehdä jonkun kollaasin helpottamaan asun rakentamista...

kuva: orysa.polyvore.com
Kuva orysa.polyvore.com
Työpaikallani pukeutumistyyli on lähinnä smart casual eli siistiä ja asiallista, mutta kuitenkin aika rentoa. Mulla on kerran ollut jakkupuku töissä ja sen päivän aikana multa kysyttiin niin monta kertaa olenko menossa juhliin, että jakkupukua ei mun päällä ihan heti nähdä. Tosin siisti sellainenkin pitäisi jollain aikavälillä hankkia...

Kuva: wishlist123.polyvore.com
Kuva: fluffof5.polyvore.com
Kuva: fashionistatrends.com
Yksi ihailemistani pukeutujista on Englannin herttuatar Catherine. Simppeleitä vaatteita, jotka hän kantaa tyylillä. Monet hänen edustusmekoistaan ovat itseasiassa vähän "mummotyylisiä" ainakin jos minä laittaisin ne päälleni, mutta hänelle sopivat niin hyvin. Myös hänen vapaa-ajan tyylinsä on rento ja tyylikäs. Ja tyylin kruunaa aina kaunis hymy.

Kuva täältä


Lisää keräämiäni asukuvia löytyy täältä: 
 http://pinterest.com/lifeinorderiina/style/


4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja asukokonaisuuksia. Eniten mun tyyliin sopis noi missä on noi uggit. Joskin uggeja ei mun jalassa kyllä tulla näkemään, mutta se neule ja huivi siinä on aivana ihanat ja farkut on just semmosen väriset mistä oon haaveillu. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama asu oli munkin suosikki. Uggeja ei minunkaan kaapistani löydy, mutta muuten voisin tuon asun toteuttaa kaapistani löytyvillä vaatteilla.

   Poista
 2. Kiva postaus :) Catherine on kyllä aivan upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Pinterest kansiostani löytyy muitakin Catherinen asukuvia.

   Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...