27.5.2013

Pitkä viikonloppu

Joskus tavallinenkin viikonloppu voi tuntua tuplasti pidemmältä, enkä nyt tarkoita siinä mielessä "et voi kun loppuis jo..." vaan sitä ehtii olemaan ja tekemään juttuja tuplamäärät normaaliin viikonloppuun verrattuna.


Pitkän viikonlopun fiilis saattoi tulla siitä, että vietiin perjantaina lapset yökylään ja lähdettiin viettämään miehen syntymäpäivää Suomen Turkuun. Pientä shoppailua ja hyvää ruokaa. Käytiin syömässä Viikinkiravintola Haraldissa ja olikin tosi maukasta ruokaa. Vatsat täynnä ajeltiin ajoissa kotiin, nautittiin muutama viilentävä ja katsottiin leffaa. Aamulla olisi saanut nukkua pitkään, mutta niin vain aurinko herätti ajoissa. Niinpä sitä ehdittiin käydä kylässä ja kestitä vieraita, nauttia yhdet synttärikahvit ja toiset nimpparikahvit, tehdä pihahommia ja istutuksia, suunnitella matkoja, leipoa, lenkkeillä, käydä markkinoilla ja vaikka mitä muuta. Jos joku olisi etukäteen kaiken laittanut paperille ja vaatinut nämä viikonlopun aikana tekemään, olisi stressi tullut. Nyt touhuttiin hyvillä mielin koko viikonloppu!

.

Kuvina jälleen yksityiskohtia pihalta. Siellä kun nykyään sitä aikaa enimmälti viettää. Loputon työmaa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...