28.4.2015

Blogilista päättyy - siirry nyt blogloviniin

Hei blogilistan käyttäjä!

Olethan huomannut, että blogien seuraamiseen tarkoitettu Blogilista lopettaa toimintansa 1.6.2015. Nyt pitää siis toimia, jos haluat edelleen helposti seurata blogeja. Itse suosittelen seuraajaksi Bloglovin'-palvelua, jossa seuraat helposti useita blogeja yhdellä silmäyksellä. Jos et vielä käytä mitään blogien seurantapalvelua niin suosittelen aloittamaan. Säästät aikaa ja vaivaa kun näet kaikkien blogien uudet päivitykset helposti yhdellä silmäyksellä.

Tein sinulle kuvalliset ohjeet siitä, miten otat Blogloving -palvelun käyttöösi. Rohkeasti vaan, se on helppoa!

Aloita menemällä osoitteeseen www.bloglovin.com. 
Rekisteröidy palveluun antamalla nimi, sähköpostiosoite ja salasana. Klikkaa "sign up". Vaihtoehtoisesti voit rekisteröityä myös Facebook-tunnuksilla. Tässä ohjeessa olen rekisteröitynyt sähköpostiosoitteella. 


Palvelun käyttöönotto vaatii vielä vahvistuksen. Antamaasi sähköpostiosoitteeseen on lähetetty viesti, jossa täytyy käydä painamassa "Confirm email" painiketta.

Sinulle avautuu sivu, jossa on pakko valita jokin kiinnostuksen aihe. Tästä ei ilmeisesti pääse ohi valitsematta jotakin. Valitettavasti valinta tuo sinulle automaattisesti joitakin blogeja omalle lukulistallesi. Ei kuitenkaan hätää, putsataan nuo kohta pois... 

 Klikkaa siis jotain aihealuetta ja valitse "Continue"

Palvelu ehdottaa sinulle mobiilisovelluksen hankkimista. Jätetään se toiseen kertaan. Valitse alareunasta "Maybe later"


Jihuu! Bloglovin' tilisi on käyttövalmis. Mutta kuten mainitsin palvelu on tuonut joitakin blogeja listoille automaattisesti. Putsataan nämä vielä pois. Vie hiiri yläreunassa olevan sydämen päälle ja valitse alasvetovalikosta "Edit blogs you follow"


Listalla näet kaikki blogit, joita seuraat eli ne jotka tulivat sinulle automaattisesti. Klikkaa "unfollow" jokaisen rivin kohdalla.

 Nyt olet valmis valitsemaan listoille omat suosikkiblogisi. Valitse "Add blog" ja etsi blogeja nimellä. Oma blogini löytyy nimellä Life in order, paina tämän jälkeen blogin kohdalta "Follow". Voit tämän jälkeen etsiä muitakin blogeja ja alkaa seuraamaan myös niitä.
PS. jotkut blogit löytyvät paremmin osoitteella kuin nimellä. Kannattaa kokeilla molempia..Painalla yläreunasta BLOGLOVIN' -otsikkoa pääset omalle etusivullesi. Uudet postaukset näkyvät listassa ylimpänä. Klikkaamalla pääset lukemaan koko postauksen. Voit myös tallentaa suosikkipostaukset painamalla <3 Save. Näihin voit palata oikeassa yläreunassa olevan "Saved posts" linkin kautta.


Bloglovin on saatavilla myös mobiililaitteisiin näppäränä sovelluksena, mutta se on sitten oma juttunsa se...

Toivottavasti näistä ohjeista on sinulle apua Bloglovin' -palvelun käyttöönotossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...