1.4.2015

Maaliskuun hetket

Sitten olisi maaliskuu maalissa. Sujahti ohi jotenkin ihan huomaamatta. Johtuen ehkä muutamasta lyhyestä työviikosta. Maaliskuusta jäi positiivinen fiilis, monenlaista mukavaa tapahtui.
Supertreenit. Vieläkin on kerran pakko mainita supertreenit. Se vaan on mun kevään kohokohta. Hartaasti odotettu, eikä koskaan ole pettänyt.  Lisäksi mukavia hetkiä tarjosivat ilta Adalmiinan helmessä sekä Elastisen konsertti. Unohtamatta tietenkään hulvattomia 60+ synttäreitä Namilassa.

Järjestely. Maaliskuussa on taas järjestetty ja raivattu, tehty tilaa hengittää. Säännöllisin väliajoin mua alkaa ahdistamaan tavarapaljous. Inhoan epämääräisesti paikasta toiseen liikkuvia kasoja, joiden tavarat eivät löydä paikkaansa. Lapsiperheessä tavaraa tulee väkisinkin sisään, mutta yritän sitä laittaa myös saman verran kiertoon. Maaliskuuhun osui vaihtotori, jonne vein ison kassillisen poikien vanhoja vaatteita ja lastentarvikkeita. Samaan syssyyn vein myös eläisuojeluyhdistykselle kassillisen vanhoja vuodevaatteita ja pyyhkeitä.

Uudet työkuviot. Pari viikkoa nyt uutta työtä tehneenä, voin sanoa olevani tyytyväinen. Tykkään tästä uudesta hommasta kovasti. Omat haasteensa on tässäkin, mutta vihdoin pääsen taas kehittymään ja oppimaan uutta.

 
Netflix. Jep, tutustuin palveluun vasta nyt. Viaplayt ja ruutuplussat on kokeiltu aiemmin, ei ole kolahtanut. Suuria odotuksia ei ollut tällekään, mutta yhden sarjan kaipuussa avasin koejakson. Se on ollut menoa sen jälkeen. Mulle yksi rentoutumistapa on katsoa elokuvia ja sarjoja. Työnkuvan vaihtuminen aiheutti myös vähän stressiä ja sitä tuli purettua sitten elokuvia katselemalla. Myös sen kaipaamani sarjan ahmin aika vauhdikkaasti. Jopa minä, enmaksamistäänylimääräisestä-tyyppi, olen alkanut miettimään pitäisikö tilata palvelu ainakin muutamaksi kuukaudeksi.Ja se mikä ilahduttaa just nyt on loma. Käytän taas pari jemmapäivää pidentämään pääsiäistä molemmista päistä, melkein viikko lomaa. Huomenna mennään poikien toiveesta Ikeaan. Rakastavat sitä leikkipaikkaa ja itse ajattelin kierrellä ja katsella sisustusideoita. Muuten lomalla tarkoituksena on pääasiassa nähdä ystäviä ja rentoutua. Aion käydä vihdoin kiinni siihen kirjapinoon, jota olen yöpöydälleni kasvattanut...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...