16.4.2015

Uudistunut Herkku ja Lahja Murena

Eilen olin liikeenteessä kellon ympäri, mutta onneksi mukavissa merkeissä. Töitten ja joogan päälle olin saanut kutsun tutustumaan uudistettuun Herkku  ja Lahja Murenaan. Kyseisestä liikkeestä olen kirjoittanut monesti ennenkin, sillä se on Salon parhaita pikkuliikkeitä. Nyt Murena on ottanut 50 metrin askeleen uusiin isompiin tiloihin. Murenalaiset olivat kumppaneineen kutsuneet paikalle paikallisia bloggaajia tutustumaan niin uusiin tiloihin, palveluihin kuin toisiinsakin.


Murenan avajaisviikkoa on vietetty teemalla "Yhdessä olemme enemmän" ja paikalla onkin ollut useita paikallisia yrityksiä esittelemässä omia palveluitaan. Eilisessä bloggari-illassa paikalla oli naapuriin muuttavat kampaamo Hair Studio Maicci ja kynsistudio/valokuvaamo Le Blank sekä jäätelöä valmistava HerrgårdsGlass. Lisäksi paikallinen ravintola Salon Seurahuone oli loihtinut tilaisuuteen mitä ihanampia herkkuja. Mukava yllätys oli, että jatkossa Seurahuoneen herkkuja on ostettavissa ja tilattavissa myös Murenan kautta. Arkilove -blogin Miru nappasi kylmäkaapista viimeiset Seurahuoneen tekemät passionkakut ja täytyy sanoa, että aika herkulta näytti...


Uusi Murena tarjoaa entistä laajemman valikoiman herkkuja. Lähiruokaa, luomua, gourmeeta ja erikoistuotteita. On muutamia elintarvikkeita, joita käyn säännöllisesti hakemassa sieltä, mm. Alfierin pastoja löytyy meiltä aina kaapista. Ne vaan ovat parhaita. Hyllyiltä löytyy vaikka mitä erikoisia tuotteita ja siksi käynkin usein hakemassa lahjat ja tuliaiset Murenasta. Jos ei itse keksi mitään, niin murenalaiset auttavat mielellään.  

Vaikka omasta ostoskoristani löytyy useimmiten elintarvikkeita, löytyy Murenan hyllyiltä lisäksi ihania sisustustavaroita ja lastentavaraa. Lapsille on sisustettu ihan oma nurkkaus, josta löytyy pieni nojatuoli ja syliin saa kuulemma tarvittaessa vaikkapa tabletin täynnä lastenohjelmia. 
Nyt kannattaa lähteä tutustumaan uudistuneeseen Murenaan. Saat kassalta 10% alennuksen, kun mainitset blogini nimen. Tarjous on voimassa toukokuun loppuun.

2 kommenttia:

  1. Heippa! Kauniita kuvia olet ottanut ja muuten jännä huomata, että minulta on jäänyt joitain ihania juttuja huomaamatta! :) Murena oli kyllä todella kiva löytö, jatkossa Salossa tulee siis käytyä useamminkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiva kun pistäydyit blogissani. Oli mukava ihan livenäkin tavata keskiviikkona :)

      Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...