7.4.2015

Vuoden 2015 tavoitteet - missä mennään nyt?

Minä olen vielä tänään lomaillut poikien kanssa. Käyty uimassa ja rämmitty tunteja metsässä geokätköjen perässä. Nyt pikkuhiljaa yritetään orientoitua huomiseen arkeen. Onneksi viikko on nyt niin lyhyt, että viikonloppu kolkuttelee jo oven takana.

Olen tässä loman aikana mietiskellyt tammikuussa tälle vuodelle asettamiani tavoitteita. Nyt voisi olla hyvä aika tehdä välitsekkaus missä mennään. Tavoitteita tein niin hyvinvoinnin, matkailun, työn kuin elämyksienkin osalta.


Hassua on, että kaikista epämääräisin tavoitteistani eli työelämän muutokset, tulivat jo saavutettua. Halusin muutosta ja kehittyä lisää. Muutos tulikin sitten nopeammin kuin ajattelinkaan. Työtehtäväni vaihtui mielekkäämpään ja pääsen nyt kehittämään taitojani eteenpäin. Tavoitteet tuli saavutettua, mutta eipä sitä kannata siihen tyytyä kun on vauhti päällä. Olen mielessäni jo miettinyt lisätavoitteita oman ammattitaidon kehittämiseen.

Matkailun osalta suunnitelmat selkenevät pikkuhiljaa. Tavoitteena oli kolme ulkomaanmatkaa tänä vuonna ja ne näyttäisivät nyt toteutuvan. Mies alkoi jo suunnitella neljättäkin, mutta katsotaan nyt ...
Aikuisten viikonloppuloman varaukset on tehty ja Legolandin lomakin alkaa hahmottua. Siihen tulenkin palaamaan piakkoin. Syksyksi on budjetoitu loma lämpimään. Kroatia, Italia, Kreikka... kohde on vielä avoin. Suurimmat vaatimukset ovat lämpö ja aurinko.

Halusin myös kotimaan matkailuun uusia kohteita. Meillä on ollut tapana kesäisin retkeillä pääasiassa aina samoissa paikoissa. Vielä uusia kohteita ei ole suunnitelmissa, mutta puskista tuli yksi varsin eksoottinen ehdotus. Aluksi vitsillä heitetty, mutta kun ajatus oli heitetty,  lähti se itämään. Siitä enemmän myöhemmin, jos saadaan kaikki palikat kohdilleen. Mutta kävi tämän idean kanssa kuinka tahansa, pitää kesään keksiä myös jotain uutta.

Halusin myös lisätä meidän perheen "elämyksiä" eli teatteria, musiikkia jne. Niitä juttuja joiden jälkeen tulee aina sanottua " miksei tehdä tätä useammin?" Elämyksien osalta alkuvuosi on ollut aikamoista haipakkaa, on käyty teatterissa, elokuvissa, konsertissa, tv-kuvauksissa. Nyt pitänee vaan pitää sama vauhti yllä loppuvuosi. 


Ikuinen kestosuosikki tavoitteissa ja lupauksissa on oma hyvinvointi. Tämä korostui itselläni viime syksyn pitkän sairastelukierteen jälkeen. Ravinto ja kuntoilut kuosiin hemmottelua unohtamatta. Ravinnon osalta mulla on muutama kompastuskivi, joihin törmään jatkuvasti. En millään muista juoda tarpeeksi päivän aikana, en vaikka vesipullo seuraa aina mukana. Lisäksi kasvisten syömistä saisin lisätä ihan todella reippaasti. Parannusta on tapahtunut, mutta tehtävää vielä riittää. Sokerilakko oli ja meni. Tammikuussa en sortunut, helmikuukin oli vielä ok, mutta maaliskuusta alkoi repsahtaminen, joka on huipentunut tähän pääsiäissyömiseen. Nyt onkin taas aika ottaa itseään niskasta kiinni. Muuten ei ole bikineissä rannalle asiaa...

Kuntoilu puoli onkin sitten sujunut koko ajan mallikkaasti. Jokaviikkoinen jooga on mun henkireikäni. Sen lisäksi olen innostunut kotitreeneistä. Minä, joka olen aina ilmoittanut, että kotona treenaaminen ei missään nimessä ole mun juttuni. 2-3 kotitreeniä viikossa, jooga + pari reipasta kävelylenkkiä on iso harppaus syksyn vähistä liikunnoista eteenpäin.

Näin täällä. Mites sinun uuden vuoden lupauksesi tai tavoitteesi voi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...