7.11.2015

Virittäytymistä joulun tunnelmaan



Kuluneella viikolla fiilistelin ensikertaa joulua. Ihanasti juuri mun stressipäivän aattoon osui Herkku  ja Lahja Murenan joulunavaus. En muistanut jännittää keskiviikkoista tapahtumaakaan (joka meni muuten aivan nappiin!), kun vietettiin lähiseudun bloggareiden kanssa mukavaa iltaa jouluisessa puodissa.

Murenan kauppias Miina oli jälleen loihtinut apulaistensa kanssa valloittavan jouluilmeen liikkeeseen. Ei ihme, että Murena on yksi Salon suosituimmista paikoista hankkia joululahjoja. Ihania herkkuja, kauniita sisustustavaroita ja lapsille iloisia yllätyksiä. Sainpa itsekin hankittua kerhotätien joulumuistamiset ja ainekset isänpäivälounaalle. Eikä puhuta mitään niistä parista kynttilälyhdystä, jotka myös ostin. Mies nimittäin on antanut ehdottoman kiellon tuoda yhtään uutta sellaista taloon. En ole vieläkään uskaltanut ottaa ostoksiani esiin...

Miinalla on ihana tapa kutsu paikalle myös omia yhteistyökumppaneitaan ja muita paikallisia yrityksiä. Tällä kertaa paikalla oli luksusteebrändi Niipperi ja Kauneushoitola Ametisti. Todella mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia molemmat.

Mehän ollaan mieheni kanssa hurahdettu teenjuontiin viimeisen parin vuoden aikana. Keittiöstä löytyy hyllyllinen erilaisia teelaatuja, mustaa, vihreää, valkoista, rooibosta. Niinpä olikin ihanaa maistella uusia teemakuja sekä muita herkkuja, joita Niipperin tytöt olivat valmistaneet. Enpä ollut ennen tullut ajatelleeksi, että teetä voi käyttää myös ruuissa. Teevalikoimasta monikin maku houkutteli, mutta lopulta ostoskoriini löysi tiensä ihanan savuinen Lapsang Souchong.

Kauneushoitola Ametistin nimen olin kuullut ennenkin, mutta muuten liike oli ihan vieras. Yllätyinkin erittäin positiivisesti siitä, että kyseinen hoitola tekee kasvohoidot luonnonkosmetiikalla. Hoitolan omistajan Miian kanssa keskusteltiin pitkät pätkät luonnonkosmetiikasta ja ravinnosta. Päätin jo, että vielä ennen joulua varaan itselleni hetken rentoutumiseen Miian käsissä.

Nyt kun joulufiilistely on aloitettu, voi sitä hyvillä mielen jatkaa jouluun asti. Ensimmäinen joululehti on ostettu, ekat lahjatkin hankittu ja Pinterestistä haettu fiiliksiä.

Edit. Parhaat palat unohtuivat. Kun käyt Murenassa jouluostoksilla ja mainitset kassalla blogini nimen, saat 10% alennusta.


7 kommenttia:

  1. Heips, samassa tilaisuudessa oltiin mutta mun on nolokseni tunnustettava etten sinua tunnistanut! Voi höh!
    Nuo teet olivat kyllä niin ihania, kotiin lähti muutama maisteltavaksi ja mudcake on ainakin tämän suklaan rakastajan herkku :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Sinut kyllä näin, mutta siinä oli sitä ohjelmaa sen verran etten ehtinyt moikkaamaan. Mun kassista löytyi myös tuo mudcake, en vielä ehtinyt maistamaan, mutta tuoksu on huikea :)

      Poista
  2. No voihan, olisipa ollut kiva tunnistaa sinut! Murena oli ihana uusi tuttavuus minulle ja valikoima veti ihan häpsingille. Ja nuo teet, mmm... Savutee kuulosti mielenkiintoiselle ja oli tosi hyvää lohen päällä. Minulla on menossa minttusuklaa ja sekin on aivan taivaallista. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anu! Täytyy ensi kerralla pyytää pieni esittely jokaiselta mukana olijalta, niin tunnistetaan toisemme :) Tuo savutee on aivan ihanaa. Tuoksu on ihanan savuinen ja maku todella pehmeä. Suosittelen!

      Poista
    2. Niinpä. Tai sitten pitää askarrella itselleen nimilappu, jonka voi laittaa rintaansa aina kun menee tällaisiin tilaisuuksiin, joissa voi kasvoiltaan tuntemattomampiakin bloggaajia ;) Savuteen tuoksu oli tosi ihana - uskon, että maistuu myös hyvältä.

      Poista
  3. Hei Iina. Kiva kuulla, että muillakin on samanlainen ongelma lyhtyjen kanssa, että niitä pitää piilotella. Miehille pitää ehdottomasti järjestää siedätyskurssi lyhdyille. Niitä kun ei vain voi olla liikaa :)
    Ametistissa saan onneksi yksin määrätä kynttilöistä ja lyhdyistä ja niitä onkin sitten joka nurkassa. Ainakin näin Joulun lähestyessä. Murena on kyllä minunkin suosikkiputiikkini Salossa ja usein hoitolassani tarjoan asiakkailleni Murenan antimia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä lupasin hankkiutua muutamasta vanhemmasta lyhdystä eroon ;)
      Täytyypä tulla kurkkaamaan sun hoitolan jouluilmettä.

      Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...