22.6.2014

Fiskars - once again

Ei kesää ilman Fiskarsia. Sadepilviä uhmaten otimme juhannuspäivävä suunnan kohti meidän vakkarikohdetta. Pilvet roikkuivat todella alhaalla, mutta säästyimme sateelta ja vietimme mukavan iltapäivän ruukkimaisemissa. Aika monella muullakin oli ollut sama ajatus ja parkkipaikka oli ääriään myöten täynnä.



Fiskarsista nautimme kaikki. Jo ajomatkalla virittäytyy tunnelmaan, kun kiemurteleva tie sukeltaa vihreiden ja vehreiden maisemien keskelle. Sitten näkyviin tulee ruukin raitti, jota reunustavat vanhat kunnostetut ruukkirakennukset. Ne kätkevät sisäänsä puodin jos toisenkin, designia, käyttötavaraa, koruja, vaatteita, lasia, keramiikkaa... Monta pientä tunnelmallista kahvilaa ja muutaman ravintolan. Lapsia ilahduttaa iso ja monipuolinen puisto, sekä vanha veturi, joka on seissyt paikallaan vuosikymmeniä.




Ostoksilla mieheni sortui pariin Keep cupiin. Minä taas sorruin Petri's chocolate roomissa passion-suklaakakkuun...  Torilta ostin muutaman vanhat nuottivihot. Taisin näyttää varsin pätevältä pianistilta, koska myyjä tyrkytti mukaani verkkokauppansa osoitteenkin. Voi jos olisi tiennyt, että vihkojen valintaperusteeni oli mahdollisimman kellastuneet sivut ja nuotit päätyvät askartelumateriaaliksi...

2 kommenttia:

  1. Ihana paikka, sinne vaan on pakko päästä käymään aina uudestaan.. Eikä vähiten chocolateroomin takia :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Tällä kertaa muuten pystyin hillitsemään itseni enkä ostanut yhtään suklaata kotiin...

      Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...