17.9.2016

Synttärihumua


Esikoinen täytti viime viikonloppuna 8-vuotta ja tänä lauantaina vuorossa oli kaverisynttärit. Pikkukaupungin ongelma on, että kaikki synttärivaihtoehdot on jo nähty ja koettu. Esikoisen toive oli kuitenkin jotain muuta kuin kotisynttärit. Onneksi vaihtoehto löytyi lopulta hyvinkin läheltä, sillä saimme käyttöömme liikuntasalin. Aivan täydellinen pienille pojille. On tilaa niin äänille kuin vauhdillekin.

Meillä synttäreiden järjestämisvastuut menee niin, että minä huolehdin ruokapuolesta ja mies ohjelmasta. Valmennusjuttujen ja työn kautta tuo rooli tulee hänelle luonnostaan. Niinpä pojat saivat hikoilla ensin futsalin ja sitten säbän parissa. Pari tuntia vierähti nopeasti.

Tarjoilupuoli meni tällä kertaa todellakin sieltä mistä aita on matalin. Koska 8 -vuotiaitten poikien arvostus kaikkea itsetehtyjä kakkuja ja hörhellyksiä kohtaan tunnetaan, en nähnyt turhaa vaivaa keittiössä. Pitsaa leivoin, mutta kakkua tai pullia ei näillä synttäreillä nähty, varsinkaan kun sankari itsekään ei niistä piittaa.

Ja hei, yksi hyväksi koettu vinkki. Käytä juhlissa kahden kattauksen taktiikkaa. Ensin suolaiset ja toisessa kattauksessa makeat. Tiedäthän miten käy jos kaikki on tarjolla yhtä aikaa.... karkit kyllä häviää, mutta suolaiset jää ja kohta on tupa täynnä sokerihumalassa häröileviä lapsia. Meillä ensin pelattiin, sitten syötiin pitsaa ja nakkeja. Pelit uudelleen pystyyn ja vasta hetken päästä karkit ja keksit tarjolle. Pysyy paremmin maltti niissä makeissakin :) Tämä on meillä erittäin toimivaksi koettu tapa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...