18.2.2013

Kirppislöytöjä

Viime perjantain kirppiskierrokselta jäi käteen muutakin kuin se viime postauksen lyhty. Usein katsastan kirpparilta vaan lasten vaatteet, mutta kun nyt olin ajan kanssa liikkeellä niin keskityin naisten vaatteisiin. Löysinkin kivasti ihan uudenveroisia vaatteita. Objectin ihanan mustan topin 3 euroa, Hilfigerin neuleliivin 4 euroa ja Piecesin ison trikoisen tuubihuivin 6 eurolla.

Paras löytöni oli kuitenkin mielestäni tämä Sisleyn villakangastakki. Villaa ja alpakkaa, täydellinen istuvuus ja pituus. Sopivan ohut kevätkeleille. Ihana väri. Hinta 6,50 euroa. Pienenä miinuksena vuorikankaassa ollut parin sentin sauman purkauma, mutta se on jo korjattu.


Opin viime kesänä kummitytöltäni, että kirppikselläkin voi sovittaa vaatteita.  Ei niin, ettenkö tiennyt siellä sovituskoppeja olevan, jotenkin en vaan ole muutaman euron ostoksia viitsinyt kokeilla. Sanomattakin on selvää, että kaikki ei aina päällä näytäkään siltä kuin ajattelin. Ja sitten vaatteet suoraan omaan kirppiskasaan odottamaan eteenpäin myyntiä. Ihan hölmöä...

Viime kesän kirpparikierroksella kummityttöni tunnollisesti sovitti kaikki kivaksi katsomansa vaatteet ja osti vain ne, jotka ihan oikeasti miellyttivät. Itseäni oikein hävetti oma ostotapani. Nytpä olen parantanut tapani ja myös kirppisostokseni mietin tosi tarkkaan. Sovitan ja mietin minkä kanssa vaatetta käytän. Ja myös tarkastan vaatteet huolellisesti ennen ostoa. Kirppikseltä löytää kyllä laadukasta ja hyvää vaatetta, mutta se vaatii hiukan enemmän etsiskelyä. Toisaalta hyvä löytö kyllä palkitsee etsijänsä :) Siinä se kirppistelyn ihanuus onkin...4 kommenttia:

 1. Tosi hyvännäköinen takki! Oikea löytö, ja vieläpä hyvään hintaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Todella tyytyväinen olen löytööni :)

   Poista
 2. =) Just juttelin tuon kummitytön kanssa että sinulla on blogi ja nytkun tulin käymään niin oli hauska lukea sohvalla pötköttävälle tytölle että hänetkin siellä mainitaan! Juuri tänään "mökötti" kun ei mentykään kirppikselle, vaikka suunnitelmissa oli. Ihania löytöjä, ja niinhän se kirppiksillä aina on että joskus löytää ja joskus ei. Yleensä kun vaan katselee, eikä etsi mitään tiettyä niin voi löytää vaikka mitä ihanuuksia.

  Halit ja terkut!!

  Päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkkuja myös teidän perheelle, varsinkin mun kirppiskaverille :)

   Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...