24.11.2013

DIY: Mustaa pärettä

Viime viikonloppuna kävin pitkästä aikaa kirppiksellä. Kesällä viimeksi taisin tehdä kierroksen. Olen oikeastaan vähän tarkoituksella vältellyt paikkaa, sillä sieltäkin tulee usein kannettua jotain kotiin, vaikka oikeaa tarvetta ei välttämättä olekaan.

Nyt olin tarkkana ja pelastin mukaani vain pienen surullisen pärekorin. Surullisen siksi, että edellinen omistaja oli yrittänyt sitä maalata, mutta lopputulos ei ollut kovinkaan imarteleva. Minä näin tämän heti mielessäni mustana. Nyt kori sai mattamustan maalin pintaansa ja näyttää taas tosi freesiltä.2 kommenttia:

 1. Nää on kivoja löytöjä!
  Pitäisiköhän minunkin yksi surullinen ja maalauskeskeneräinen valtavan iso pärekori kirputtaa, jotta joku jatkaisi projektia ja tekisi korista onnellisen saati uudesta omistajastaan. :) On nimittäin vähän vaiheessa vasukori, josta piti tulla keltainen, mutta kolmaskaan maalikerros ei näytä vielä täysin keltaiselta. Mustamaali olis ollut paras vaihtoehto, mutta kun kerrankin yritin sitä välttää. Niin näin kävi, plääh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä pärekorit ovat kyllä haastavia maalattavia, kun jostain välistä tuntuu se pohjaväri aina kurkkaavan. Tämä minun pieni kori oli maalattu hopeisella maalilla ja se toimi loistavasti pohjamaalina tälle mustalle. Päre ei enää imenyt maalia itseensä.

   Kokeilepa vielä se neljäs maalikerros ennenkuin laitat korisi kiertoon. Lopputulos on varmasti hieno!

   Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...