16.11.2013

Joululahjaostoksilla

Jokos sinulla on joululahjahankinnat työn alla? Itse olen jo suurimman osan hankkinut ja kerrankin ideoita on ollut runsaastikin. Lahjojen hankinnoissa minulla on muutama ohjenuora. En halua ostaa mitään turhaa kaapintäytettä. Pyrin ostamaan vain tavaroita, jotka tulevat oikeasti käyttöön ja ovat varmasti saajalleen mieluisia. Okei, lapsilla lelut tulevat aina käyttöön, mutta silti yritän miettiä mahdollisimman pitkäikäisiä hankintoja ja mahdollisimman paljon jotain muuta kuin leluja. Olen tilannut lehtiä, ostanut teinille lahjakortteja. Yrittänyt keksiä jotain muuta kuin nurkkiin kertyvää tavaraa, mutta kuitenkin sellaista joka saisi saajan hyvälle mielelle... Aikuisilla harvemmin on tarvetta tavaralle, joten suosin lahjakortteja, lehtitilauksia, teatterilippuja... Näiden lisäksi yritän joka vuosi tehdä myös jotain itse. Leipoa, kutoa tai askarrella.


Ostokset teen nykyään pääasiassa netin kautta. Rakastan sitä helppoutta. Harvaa asiaa vihaan yhtä paljon kuin ruuhkaa kaupoissa. En pidä siitä hälinästä ja hyörinästä. Tulee kuuma ja jano ja ahdistus. Ei, mieluummin istun kotisohvalla ja näppäilen ostokset ostoskoriin rauhassa. Myös tuotteiden ja hintojen vertailu on paljon vaivattomampaa.


Tässä samassa yhteydessä ajattelin vinkata www.ostohyvitys.fi -sivustosta. Törmäsin tähän itsekin vasta hetki sitten ja hurahdin heti. Kyseessä on siis sivusto, joka tarjoaa ostohyvitystä lukuisista verkkokaupoista. Suomeksi: saat rahaa takaisin ostoksistasi, ikäänkuin bonusta. Mukana on satoja verkkokauppoja. Itse ainakin bongasin listasta monia tuttuja ja käyttämiäni: CDON.com, Adlibris, ROOM21, Footway, Zalando, Prisma, Finnish Design Shop ja useita lehtiä.

Homma toimii niin, että ensimmäiseksi rekisteröidyt ostohyvitys. fi sivuille. Rekisteröitymällä tämän linkin kautta*, saat 5 euron alkubonuksen. Rekisteröitymisen jälkeen muistat aina tsekata nettiostoksia tehdessäsi kuuluuko verkkokauppa ostohyvityksen piiriin. Jos kuuluu, niin mene verkkokauppaan ostohyvitys.fi -palvelun kautta. Näin varmistat bonuksen reisteröitymisen tilillesi. Ostotapahtuman jälkeen saat yrityksen tarjoaman ostohyvityksen omalle "tilillesi" ja kun ostohyvityksen määrä ylittää 15 euroa, voit kotiuttaa rahan omalle pankkitilillesi. Näppärää...

Esimerkiksi sisustuskauppa ROOM21 tarjoaa ostohyvitystä 4% ostosten loppusummasta. Koti ja Keittiö -lehden tilauksesta taas saat 6 euroa ostohyvitystä ja silti saat myös ne normaalit kaupanpäälistarjoustuotteet. Ihan konkreettisia etuja siis. Itse koin tämän palvelun hyödyllliseksi, toivottavasti sinäkin...

*mainoslinkki

Mukavaa viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Aika hyvässä hantissa on lahjahankinnat täälläkin! Netistä tilasin ekat varmaan kuukausi sitten ja viimeksi eilen.. :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...