8.2.2014

Oranssia piristystä

Tätä lauantaita olen odottanut. Ei mitään ohjelmaa ja saan koko päivän..... siivota!

Säätiedotuskin lupasi sopivasti sadesäätä, joten hyvällä omalla tunnolla voi koko päivän kulkea imuri ja pölyhuiska kädessä ja järjestellä paikkoja. Tuntuu, että siitä on ikuisuus kun olen viimeksi puunannut oikein kunnolla. Siis onhan meillä siivottu, mutta nyt oli tarvetta vähän perusteellisemmalle operaatiolle. Samalla laitoin pois joitain talvisempia sisustusjuttuja, kevättähän tässä jo elellään.


Kävin jo etukäteen aamulla hakemassa palkkioksi tulppaaneja. Lähi-Siwan valikoima ei päätä huimannut, joten ostin pari nippua oransseja tulppaaneja. Ei ihan lempivärini, mutta aika pirtsakkahan tuo kimppu on.


Meillä on nyt pari päivää taisteltu flunssaa vastaan. Kuopuksella on nenä valunut jo pari päivää ja ollaan kaikki tankattu vitamiineja oikein kunnolla. Nyt alkaa näyttää, että ollaan voiton puolella. Minulla vielä joku kaktus yrittää saada sijaa kurkussa, mutta toivottavasti sekin tukahtuu alkuunsa. Huomenna olisi nimittäin kivaa ohjelmaa tiedossa. Saadaan odotettuja vieraita ja heidän kanssaan lähden vielä vielä Cheekkiä kuuntelemaan.


Nyt nostan jalat pöydälle ja nautiskelen kätteni jäljestä. Legot tosin näyttävät jo vallanneen osan lattiatilasta takaisin itselleen. Tuntuu kuin ne lisääntyisivät itsekseen...

Pirtsakkaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...