1.2.2014

Leppoisa lauantai

Tämä lauantai on mennyt varsin leppoisissa merkeissä. Lapset lähtivät isovanhempien kanssa jo aamulla Helsinkiin Disney on ice -showhun ja me vietimme miehen kanssa hitaan aamun keskenämme. Koska ohjelmassa ei ollut mitään erityistä, ajelimme Turkuun vähän shoppailemaan ja syömään.


Tällaisilla reissuilla tehdään aina ensin "eriytetty" ohjelma eli kumpikin kiertää rauhassa omia suosikkikauppojaan. Siinä ajassa kun mies ehti käydä puolet Turun liikkeistä, minä sain vaivoin kierrettyä Stockmannin naistenosaston. Tein muutamia kivoja löytöjä viimeisistä alerekeistä ja hankin myös jo kauan kaipaamani uudet treenikamppeet. Sen jälkeen lounas ja vielä muutamat yhteiset ostospaikat. Tällä kertaa poikkesimme yhdessä Kauppahalliin, jossa on ihania pieniä erikoisliikkeitä. Suuntana tällä kertaa oli hallin tee ja mausteliike. Sen antimista lisää joskus myöhemmin. Lisäksi yhdessä piipahdetaan yleensä aina Stockmannin kodinosastolla katsastamassa uutuuksia.


Syömässä kävimme thai-ravintolassa Aurakadulla. Yleensä ollaan käyty Kauppiaskadun pienessä Baan Thaissa, jossa on edullinen ja todella maistuva ruoka. Nyt olimme itseasiassa matkalla Aurakadulla olevaan Hiileen, kun päätimmekin poiketa tähän Tamarin -ravintolaan. Kivannäköinen ravintoja ja ruokakin oli ihan hyvää, mutta jotain jäin kuitenkin kaipaamaan. Tarjoilu oli vähän hidasta ja ruuasta puuttui jokin viimeinen silaus. Pikkuinen Baan Thai vie voiton, vaikka selvästi vaatimattomampi paikka onkin.


Kuvissa vielä viimeiset amarylliksen kukat. Tämä yksi päätti kasvaa pituutta ensin metrin verran ja vasta sitten aloittaa kukinnan. Päätyi sitten maljakkoon. Kuvat on viime viikolta, jolloin keli oli kirkas. Nyt taivas on pilvessä ja amarylliskin käynyt kierimässä kerran lattialla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...