14.10.2014

Kadonnut kipinä

Olen viime viikkoina yrittänyt etsiä kadonnuttaa kipinää, motivaatiota jatkaa. Mutta kun hauska harrastus on muuttunut enemmänkin velvollisuudeksi, on aika todeta, että tämä oli nyt tässä.

Kiitos seurastasi!

5 kommenttia:

 1. Voih! Älä sulje kuitenkaan, joskus voi olla hauskakin jatkaa :) On ollut kiva seurailla teidän elämää, kun ei muuten oltaisi kai melkein missään jutuissa, sääli! Kaikkea hyvää kuitenkin, ollaan nyt edes joskus yhteyksissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli aika pitkän pohdinnan tulos ja aion laittaa lapun luukulle kokonaan. Sitten kun vuorokauteeni ilmestyy lisää tunteja taidan aloittaa ihan tyhjältä pöydältä uudelleen... Ollaan FB: n kautta yhteyksissä ja minä ainakin pysyn innokkaana blogisi lukijana!

   Poista
 2. Voi sentään :( Huolella ja ajatuksella tehtyjä juttujasi oli kiva lukea, kiitos niistä!
  Bloggaaminen vie kyllä paljon aikaa, eikä mullakaan motivaatio aina parhain. Onneksi tuo sesonkiblogi on siitä kiitollinen, että aiheita riittää ja mukavasti seuraajiakin - ja 'rutistus' kestää vain hetken..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miru! Ei sitä uskoisikaan kuinka paljon tähän touhuun menee tunteja. Kun jo töissä on koko päivän nenä kiinni tietokoneessa, sitä ei vaan jaksa enää kotona. Nostan kyllä hattua niille bloggareille, jotka päivittäin tuottavat uutta materiaalia ja silti siinä hoituu samalla työt ja perhe....

   Poista
 3. Kiitos tästä "matkasta", onneksi nähdään/kuullaan muutenkin. Ja voihan tilanne taas joskus muuttua, kuka estää kirjoittamasta vaikka 1-2 päivitystä vuodessa tai jatkaa joskus uudestaan.
  Päivi

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...