11.1.2015

Raikas viherpirtelö

Rentoa sunnuntaita!
Viikonloppu on jällleen sujahtanut ohitse vauhdilla. Otin pariksi viikoksi kirppispöydän, joten viikonloppuun on kuulunut mm. kaappien koluamista. Onneksi myös kirpulla on kauppa käynyt. Jo siinä tavaroita järjestellessäni sain pöydän vuokrarahojen verran myytyä, joten nyt kaikki on plussaa :)

Tänään toteutin yhden kohdan mun piiiitkästä "tätä pitää kokeilla"-listasta. Viimeksi tein itse näkkäriä, tällä kertaa surautin viherpirtelöä. Lähtökohtaisesti ajatus salaatin juomisesta on epäilyttävä, mutta sen verran nuo hehkutetut viherjuomat kuitenkin kiinnostavat, että pakko oli kokeilla.


Inspiraatiota hain Pinterestistä hakusanoilla "green shakes" ja luovasti toteutin sen mukaan mitä jääkaapistä löytyi. Parsakaalia, lehtiselleriä, sitruunaa ja inkivääriä. Makeuttajaksi vielä banaania. Lähtökohtaisesti kaikki makuja, joista pidän kovasti. Näiden yhdistelmä taas oli täysin arvoitus. Rohkeasti kokeillen ainekset blenderiin ja pikainen surautus.


Lopputuloksena...... tadaa... positiivinen yllätys. Maku oli todella raikas. Parsakaali jättää väkisinkin vähän rakennettu juomaan eli ihan sileää lopputulos ei ollut, mutta ei myöskään millään lailla häiritsevä. Suurimman yllätyksen tarjosi kuitenkin apukokkina häärännyt 4 -vuotias kuopus, joka joi tätä nautiskellen lasillisen ja kehui kovin. Niinpä uskallan reseptinkin teille paljastaa...


Kokeilevan keittiön testaukset siis saavat luvan jatkua...

1 kommentti:

  1. Mullakin on kirppiskamaa kodinhoitohuone täynnä, kohta pitää varailla pöytä :)
    Pirtelö näyttää superhyvältä! :P

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...