27.5.2016

10-vuotis hääpäiväTämä ilo ylittää kaiken muun ilon  
tänään käy toteen unelma, josta tuskin uskalsin uneksia.  
Kaikki onni on läsnä, kaikki toivo ja varmuus.  
Tänä päivänä me alamme rakentaa elämää –  
suurempaa kuin kumpikaan meistä  
olisi yksin kyennyt rakentamaan.


Näillä sanoilla kutsuimme vieraamme häihimme, jotka vietettiin tasan 10 vuotta sitten. Rehellisyyden nimissä, ei oltaisi itse tätä päivää edes muistettu, ellei anoppi olisi tuonut kuoharipulloa lahjaksi. Mehän juhlistimme tätä tasavuositaivalta jo keväällä Lontoon matkallamme.

Kaivoin hääkuvamme esille tätä kirjoitusta varten ja jäinkin selaamaan kansioita pitkäksi aikaa. Tuntuu, että häistä on vain hetki, mutta silti niin paljon on ehtinyt tapahtua. On rakennettu talo, perustettu perhe, reissattu siellä sun täällä ja pääasiassa nautittu ihan tavallisesta arjesta. Menty ylämäkia ja alamäkiä, kuitenkin tiukasti yhdessä. Mieheni isovanhemmat ehtivät olla yhdessä yli 60 vuotta. Meidän molempien vanhemmat taas ovat olleet naimissa yli 40 vuotta, joten junnujahan me silti tässä touhussa vielä ollaan ja särmiä vielä hiotaan ;)


Kuvien myötä huomasi, että paljon on tapahtunut myös muille. Kuvissa on isovanhempia, jotka eivät ole enää keskuudessamme. Puolisoita, joiden tiet ovat eronneet. Ystäviä, joiden kanssa elämät ovat kulkeneet eri suuntiin. Työkavereita, jotka ovat jo jatkaneet matkaansa uusiin haasteisiin. Ystäviä, joiden perheet ovat vuosien mittaan kasvanut lapsella jos toisellakin. Lapsia, jotka nyt jo lähestyvät kovaa vauhtia aikuisuutta. Vauva, jonka kymmenvuotissynttäreitä juuri vietimme. Paljon ihania hetkiä tallennettuina muistoiksi.


5 kommenttia:

 1. Onnea pyöreille vuosille! Kymmenen vuotta menee nopeasti mutta oikeasti se on pitkä aika kun alkaa miettiä tarkemmin. Teillä onkin pitkiä liittoja lähipiirissä. Onnellisia tulevia vuosia teillekin ❤

  VastaaPoista
 2. Ihanat sanat tuolloin häissä, Ihanat yhä edelleen ja tuo loppu erityisesti niin kaunis; Kyllähän te olette jo tosiaan luoneet jotain (jo paljonkin) sellaista mitä ilman toisianne ei olisi mahdollista.
  Onnea!!
  Päivi

  VastaaPoista
 3. Onnea! Niin ihana postaus.
  Osallistu kastehelmi arvontaan mun blogissa, näkyy kommentti osiossa jälki käteen.
  Hyvää sunnuntai päivää sulle.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...