13.6.2016

Lomaterveiset Kroatiasta!


Terkkuja Kroatiasta! Kesän ensimmäinen lomapätkä on nyt onnistuneesti takana. Hehkutin Kroatiaa matkakohteena jo viime reissumme jälkeen ja taas täytyy sanoa, että ihana maa. Ei tullut tämäkään olemaan viimeinen reissumme sinne. Kaunis luonto, silmiinpistävä siisteys, ystävälliset ihmiset, hyvä ruoka ja edullinen hintataso on aika lyömätön yhdistelmä suht lyhyen (2 h 45 min) lennon kanssa.

Tällä kertaa lomailimme isommalla porukalla, sillä mukana olivat myös veljeni perhe ja vanhempani. Kohteena oli Sibenikin kaupungin ulkopuolella oleva Solaris Beach Resort. Lapsiperheille huippupaikka. Vesipuisto kadun toisella puolella, autoton ympäristö, altaita ja rantaa vaikka kuinka paljon. Kirjoittelenpa kohteesta vielä ihan oman postauksensakin.

Oli ihanaa kulkea viikkoa vailla arjen askareita. Ei ruuanlaittoa, siivousta tai työhuolia. Tukka merituulesta pörrössä, kasvot aurinkorasvalla kuorutettuna. Nauttia ulkoilmasta, lämmöstä ja perheen läsnäolosta. Nukkua paljon ja syödä hyvin. Nähdä kaikkea uutta ja ihmeellistä.

2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...