13.6.2012

Keittiö järjestykseen

Nyt vihdoin sain aikaiseksi sen, mikä olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten: keittiön laatikoiden ja kaappien järjestely. Tähän asti kaikki on ollut niillä paikoillaan mihin ne muutettaessa laitettiin. Aika on kuitenkin osoittanut, että kaikki eivät ole olleet toiminnallisesti ihan optimaalisessa paikassa. Olen vältellyt projektia, koska lähes kaikkien laatikoiden sisältö muutti paikkaansa ja järjestely oli kuin dominopeli. Jotta saa yhden laatikon sisällön uudelle paikalle, pitää tyhjentää toinen ja tavarat ei tietenkään mene päittään vaan sitten pitää taas tyhjentää seuraava ja siirtyä pikkuhiljaa eteenpäin. Kun meillä ei kuitenkaan saa koko projektia tehtyä yhden päivän aikana, tarkoittaa se lievää kaaosta keittiöön.


Nyt se on kuitenkin tehty. Aika näyttää toimiiko keittiö nyt paremmin. Ainakin tuli laatikot siivottua ja samalla poistettua laatikoista ylimääräistä roinaa.



Päivän kahden kokemuksella ainakin tuntuu toimivammalta. Ruokailuvälineitä hakevan ei tarvitse töniä ruokaa tekevää kokkia, kun ruokailuvälineet sijaitsevat nyt eri puolella keittiötä. Lisäksi nostin useammin tarvittavia välineitä ylempiin laatikoihin ja harvemmin tarvittavia alempiin. Nyt pitäisi vaan suorittaa sama operaatio esim. vaatehuoneille....




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...