26.8.2012

Jotain extraa...

Mulla on ollut tapana laittaa kirppismyynneistä, huuto.netin kaupoista yms. tulleet "ylimääräiset" rahat sivuun ja hankkia niillä itselleni jotain extraa. Jotain mitä muuten en ehkä raaskisi ostaa. Tai jotain sellaista mikä ei ole ihan välttämätöntä, mutta aah niin ihanaa... Näin kirppuilussa on joku tavoite ja hauskuus.

Edellisellä kerralla ostin itselleni himoitsemani merkkilaukun. Tällä kertaa palkitsin itseni syksyisellä tunnelmalla, Leino Designin ihanalla lyhdyllä. Tätä olen himoinnut terassillemme jo jonkin aikaa. Terassimme on iso, kiveä, terästä ja lasia. Pienet tusinalyhdyt hukkuvat sinne eivätkä näytä yhtään miltään. Tämän lyhdyn reilu koko ja ulkonäkö istuu terassillemme kuin nenä päähän.
Minulla on onni tuntea lyhtyjen valmistajat, joten olen livenä nähnyt heidän mallistonsa. Kaikki mallit ovat kauniita, mutta eniten meidän tyylinen oli tämä kaarevahattuinen lyhty. Lyhdyt ovat ruostumatonta terästä eli lyhdyn voi hyvin "unohtaa" paikoilleen. Leino designilta hankin myös viime äitienpäivänä äidilleni lahjaksi ihanat yrttikyltit.Nyt voikin alkaa suunnitella seuraavaa extraa itselle... taas himottaisi yksi merkkilaukku...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...