13.7.2013

Tuliaiseni Puolasta

Vielä on pakko palata pienesti Puolaan. Shoppailuni Gdanskissa jäivät hyvin vaatimattomiksi. Syy ei ollut tarjonnan puutteessa tai kaupoissa käymättömyydessä. Ei vaan tullut vastaan mitään sellaista "pakko saada" -juttua. Muuta kuin yksi, joka olikin sitten aivan pakko saada.

Kuva: Vagabond
Olen jo pidempään kaivannut pientä, siis todella pientä, käsilaukkua. Koko luokkaa kännykkä. Ei mitään liian hienoa, ei clutch eikä kukkaro vaan nimenomaan olalle tuleva malli. Eikä mikään törppö kännykkäpussi.

Usein tarvitsen mukaani vain kännykän ja kortit, mutta haluaisin kuitenkin kädet vapaaksi. Pelkään aina pelkkää kukkaroa mukana kuljettaessani, että lasken sen jonnekin ja unohdan epähuomiossa sille tielleen. Laukun etsintää on  jatkunut jo jonkin aikaa, mutta sopivaa, fiksun näköistä yksilöä ei vain ole ennen tullut vastaan.


Gdanskissa Galerie Baltycassa oli Vagabondin oma liike, jonne menin katsomaan alekenkiä. En ollut edes tiennyt, että Vagabondilla on myös pieni valikoima laukkuja ja kukkaroita. Siitä pienen pienestä valikoimasta löytyi mulle se täydellinen pikkulaukku. Laukussa on sisällä korteille ja seteleille omat paikat, sekä lisäksi vielä kolikkotaskukin. Ja koko on juuri kännykälleni sopiva. Olkahihna on kiinni klipsuilla, joten sen voi tarpeen tullen helposti napata irti ja käyttää laukkua kukkarona. Materiaali on ihanan pehmeää lehmännahkaa. Simppeli, mutta fiksun näköinen. Sanoinko jo, että täydellinen...


PS. Näyttää muuten olevan saatavissa Vagabondin verkkokaupassakin...

1 kommentti:

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...