17.5.2014

Wannabe flowers

Poikkeusten viikko takana. Nämä toukokuun viimeiset viikot ovat aina varsinaista säätöä. Kesäharrastukset alkavat, talviharrastukset loppuvat, on kevätjuhlia, -retkiä sun muuta menoa. Myös mieheni työssä nämä viikot ovat usein hyvin erilaisia normiarkeen verrattuna. Koko ajan ollaan joko menossa tai tulossa. Onneksi countdown lomaan on jo alkanut...


Tällä viikolla löysin torilta kukkamaan wannabet. "Olkaa te muut punaisia, valkoisia ja tylsän yksivärisiä, me ollaan ruudullisia." Olen näitä kirjopikarililjoja himoinnut jo kauan, mutta niitäpä ei niin vaan ole vastaan tullutkaan. Olin niin onnellinen kuin näin nämä pienokaiset, että ostin ne edes ajattelematta mihin ne istutan.

Salon torilta löytyi toinenkin tällä viikolla ilahduttanut asia, nimittäin thaimaalainen katukeittiö Wirat Dolprasit. Pieni vaunu keskellä toria tarjoaa herkullista thaimaalaista ruokaa. Ja niin sydämellisellä hymyllä ja naurulla säestettynä, että itselläkin nousee suupielet korviin ihan väkisin.


Yksi kohokohta oli myös MoisioSteelBandin levynjulkaisukonsertti, jossa kävin poikien kanssa. Kyseessä on Moision yläasteen musiikkiluokkien pannuorkesteri, jossa vanhin kummitytöistäni soittaa. Konsertissa soitettiin rockin klassikoita noilla tynnyriä muistuttavilla pannuilla. Olin valmistautunut lähtemään konsertista puoliajalla, sillä en uskonut kolme vuotiaan jaksavan koko konserttia. Mutta taisi musiikki Rolling Stonesista Totoon iskeä oikein kunnolla, kun molemmat istuivat paikoillaan kuin tatit konsertin loppuun asti.

Sunnuntaina taitaa kuitenkin olla viikon ehdoton ykköstapahtuma. Esikoisen ihka ensimmäinen jalkapallo-ottelu. Sinne suuntaamme koko porukan voimin kannustamaan. Pelaaja itse on tohkeissaan kaikista varusteista ja omasta Supersankarit - tiimistään!

4 kommenttia:

 1. Ihania kukkia! En ole tuollaisiin ennen törmännyt. Toukokuu on tosiaan melkoinen juoksukuukausi täälläkin. Kesäkuuhun kun selvitään, niin saa taas huokaista helpotuksesta :) Tsemppiä! Toivottavasti tämän päivän peli meni hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitto tuli, mutta tärkeintä oli kuitenkin hyvä fiilis kentällä. Välillä unohtui mihin päähän pelataan ja naapurikentän peli kiinnosti enemmän, mutta tästä se kausi alkaa...

   Poista
 2. Mahtis vinkki tuo Wirat, pitää käydä kääryleet testaamassa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa käydä testaamassa. Myös muut annokset ovat hyviä. Yhdestä annoksesta riitti mukavasti kahdelle päivälle :)

   Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...