1.7.2014

Fast forward

Kyllä nyt on joku taas painanut minun kohdallani pikakelausnappia. Sitä tahtia päivät vierivät ohi. Töissä armoton kiire ja kotona monenlaista menoa. Onneksi kuitenkin mukavissa merkeissä. Viikonloppuna nähtiin ystäviä ja sukulaisia illanistujaisten ja kahvittelujen merkeissä. Piipahdettiin myös lasten toivomassa kesälomakohteessa.... Meinaan Ikeassa :) Keväällä pojat olivat ekaa kertaa Smålandissa leikkimässä ja sen jälkeen se on ollut yksi toivekohde. Yhtään en laittanut vastaan kun sinne pyysivät..

Tällä hetkellä perheen miesväki seilaa Itämeren laineilla ja tämä työläinen teki pitkän päivän töissä. Siitä olikin hyvä jatkaa kunnon alennusmyyntikierrokselle. Lindexissä mopo lähti vähän käsistä. Sovituskoppiin meni niin paljon vaatteita kuin jaksoin kantaa. Onneksi kaikki ei kuitenkaan päätynyt kassalle asti. Sain kuitenkin ostettua mekon tulevan viikonlopun juhliin... ja toisen... ja kolmannenkin. Hups!


Tällä viikolle olisi vielä luvassa kymmenittäin vanhoja autoja harrastetapahtumassa sekä kauan odotettu Robinin konsertti. Päästään pikkumiesten kanssa rokkaamaan. Boom Kah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...