12.7.2014

Huoleton kesä

Olin jotenkin kuvitellut, että meillä töissä on kesällä leppoista ja rauhallista. Enpä juuri enempää olisi voinut olla väärässä. Painetaan hullun lailla hommia, mutta onneksi seuraava lomanpätkä on jo lähempänä kuin edellisestä on aikaa...


Anyway, vaikka töissä huolettomuus on kaukana ja toimistossa kylmä kuin jääkaapissa, kun oven painaa kiinni niin työjutut painuu taka-alalle. Vaihdetaan kesämoodiin, huolettomaan ja aikatauluttomaan oleiluun. Viikonloppu aloitettiin pikkuisten kanssa retkellä Rymättylään. Tavattiin siellä ystäviä parin vuoden tauon jälkeen. Istuttiin iltaa, grillattiin ja vaihdettiin kuulumisia. Onneksi voi aina jatkaa siitä mihin viimeksi on jääty. Lapsetkin löysivät heti yhteiset leikit, vaikka yhteistä kieltä ei löytynytkään. Illalla ajeltiin rauhaksiin takaisin kotiin päin. Ihaltiin yhdessä ilta-auringon kultaamia maisemia, laulettiin kovaa Robinia, nähtiin kuumailmapallo ja jättisuuria nostureita. Oli onnellinen olo. Suomen kesää parhaimmillaan.


Tänään on pakastettu kesän makuja talteen pitkän talven varalle. Extempore saatiin myös kutsu kylään, joten kohta pakataan grillattavat kassiin ja lähdetään illanviettoon hyvien ystävien seuraan.

Ihanaa viikonloppua ystävät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...