1.3.2015

Helmikuun hetket

Yleensä helmikuu on minulle vuoden hankalin kuukausi. Kevät tuntuu olevan vielä kaukana ja talvi on jatkunut jo ihan tarpeeksi. Ulkona ankean näköistä ja aurinko tuntuu kadonneen lopullisesti. Tänä vuonna helmikuu on kuitenkin ollut niin täynnä ohjelmaa, että koko kuukausi on vilahtanut ohi nopeammin kuin huomasinkaan.


Helmikuussa minua on ilahduttanut erityisesti...

Nepalilainen ruoka. Kotikaupunkiimme avattiin uusi ravintola Bhanchha Ghar, joka tarjoaa nepalilaista ruokaa. Helmikuun aikana ehdin käydä siellä jo kahdesti. Maukasta ruokaa, uusia makumaailmoja.

Elokuvat. Joskus menee kuukausia etten käy lainkaan elokuvissa.  Tänä vuonna olen käynyt jo kolmesti. Lasten kanssa katsoimme Paddigtonin ja Risto Räppääjän, työkavereiden kanssa kotimaisen höpsötyksen Viikossa aikuiseksi. Kyllä leffateatterissa vaan on oma tunnelmansa...

Johan Falck. Jos on elokuvia käyty katsomassa leffateatterissa niin on niitä katsottu ahkerasti myös kotona. Lauantai-illan vakionauhoitus on ruotsalainen Johan Falck elokuvasarja, joka sitten sunnuntaisin yleensä katsotaan.

Minilomat Naantaliin ja Helsinkiin. Pienikin irtiotto arjesta aina piristää.

Lihapullaresepti. Lihapullat ovat olleet minun keittiöni heikko kohta. Ei onnistu, ei sitten millään. Tapas-kurssilla saimme espanjalaisten lihapullien reseptin ja siinä se vihdoin oli. Resepti, jolla minäkin saan lihapullat onnistumaan. Lisäilen tännekin kun meillä seuraavaksi on lihapullapäivä.

Pinaatti ja passion. Helmikuun vakituiset keittiövieraat. Hedelmiä ja vihanneksia on muutenkin nautittu normaalia enemmän. Smoothiekokeilut jatkuvat mitä yllättävimmillä yhdistelmillä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...