6.3.2016

New store in town - Vilona
Täällä kotikaupungissani Salossa on muutamia pikkuliikkeitä, joihin asiakkaita tulee jopa pääkaupunkiseudulta asti. Jos tänne tulee shoppailemaan, suosittelenkin siirtymään kauppakeskuksen ketjuliikkeiden sijaan Turuntien "muotikadulle".  Turuntieltä ja sen lähistöltä löytyy useampi pieni putiikki, jossa on tarjolla laadukkaita merkkivaatteita sekä brändejä, joita et ketjuliikkeistä löydä.  Kannattaa kurkata ainakin Zapato, Mer'ville, Maleena, Lillan sekä juuri ovensa avannut Vilona Store.

Käväisin Vilonassa lauantaina ja ihastuin liikkeen valikoimaan. Tyyli on selkeä skandinaavinen ja merkkeinä mm. Minimum, Gustav, Edblad, Minus, Selected Femme ja Object. Huokailin aika monenkin vaatteen kohdalla ja lopulta päädyin ostamaan muutaman keväisen paidan.

Shoppailun päätteeksi kannattaa pysähtyä lepuuttamaan jalkoja Cafe Makuun. Listalta löytyy haudutettua teetä, erikoiskahveja ja herkullisia lounasvaihtoehtoja.  Suosittelen kokeilemaan omelettivohvelia vuohenjuustolla ja pekonilla. Nam!

Vilona Store
Turuntie3, Salo
avoinna ma-pe 10-18, la 10-14

2 kommenttia:

  1. Tosiaankin, kaupungissamme on monta loistavaa liikettä joita ei tule ajatelleeksikaan kauppakeskuksessa pyöriessä. Itse pyrin suosimaan aina oman kaupungin kivijalkaliikkeitä! Vilonassa en tosin muuttuneiden suunnitelmien vuoksi ole vielä ehtinyt käydä. Kuulostaa kuitenkin lupaavalta liikkeeltä, edbladin korut ainakin miellyttävät minua kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä, uskoisin että klassiseen tyyliisi löytyy sieltä kaikenlaista ihanaa :)

      Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...