24.6.2016

Juhannusta!


En ollut lainkaan muistanut, että tänään perjantaina on vapaapäivä. Niinpä olin suunnitellut viikon työkuviot viiden päivän mukaan. Niin, että saisin perjantaina rauhassa putsattua pöydän lomaa varten. Viime sunnuntaina havahduin siihen, että hetkinen.... lomanihan alkaakin jo päivän etuajassa. Pientä säätöä ja hässäkkää viikko piti sisällään, mutta sain kuin sainkin kaiken valmiiksi ja pöydän puhtaaksi. Onneksi torstaina tuntui, että ainakin puoli Suomea ja meidän yritystä oli aloittanut juhannuksen vieton jo etuajassa.

Juhannusta vietämme perinteisesti ilman sen kummempia suunnitelmia. Tänään ollaan kotosalla, tehdään sään salliessa vähän pihahommia, syödään hyvin ja saunotaan. Muita täällä suunnalla ei taida kotona ollakaan, niin hiljaisilta kadut vaikuttavat. Huomenna ajellaan sään salliessa Fiskarsiin, mutta ainakin maalle vanhempieni luo syömään.

Samansuuntaiset ovat koko lomani suunnitelmat. Ei kovinkaan paljoa mitään valmiiksi suunniteltua. Maanantaina saamme taas Tammisaaren kesäkodin avaimet, joten siellä tulemme varmasti viettämään aikaa. Ystäväni kanssa perinteinen kesäretki suunnataan tänäkin kesänä Helsinkiin ja Tallinnassa pyörähdämme ystäväpariskunnan kanssa. Siinä ne suurimmat suunnitelmat. Kirjahyllyssä moni kirja odottaa lukemistaan, Game of Thores maratoni on aluillaan ja muutaman kaapinkin voisi lomalla siivota. Eiköhän ne akutkin siinä sivussa lataudu syksyä varten.


Mukavaa juhannusta sinullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...