8.7.2016

Koreat ja höyhenen kevyet korvakorut
Olen haikaillut pitkän aikaa isompia ja näyttävämpiä korvakoruja. Käytän korvakoruja itseasiassa äärettömän harvoin, mutta aina joskus olisi kiva laittaa korviin jotain näkyvämpää. Toisaalta koska käytän koruja harvoin, en pysty käyttämään vähääkään painavia koruja enkä mielelläni mitään häiritsevästi heiluviakaan. Isot ja näyttävät, ei saa painaa mitään eikä häiritä tai oikeastaan edes tuntua. Aika mahdoton yhtälö ollut tähän asti.

Viime reissulla Fiskarsissa löysin kuitenkin jotain ihanaa ja kriteerit täyttävää. Second Chancen  puodissa oli Vuonue ja Viipsinpuun korvakoruja. Olen Fiskarsista löytänyt monta kertaa jotain uniikkia ja hauskaa ja nämä korut menevät samaan kategoriaan.

Korvakorut on tehty Piikkiöläisten maatiaiskanojen sulista. Jokainen korvispari on siis uniikki. Valinnanvaraa eri sulkavärien kanssa oli runsaasti ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyin näihin monikäyttöisiin harmaisiin. Korvikset ovat unelman kevyet, joten nyt sain kaipaamaani näyttävyyttä ilman painoa. Erityistä plussaa vielä symppiksestä rasiasta, joka kruunaa kokonaisuuden.

Korviksia voi ostaa netistä ainakin Weecos -verkkokaupasta, joka on ekologisiin ja eettisiin tuotteisiin keskittynyt verkkokauppa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...