31.7.2016

Leppoisia kesäpäiviäVoihan kesä ja kärpäset! Kesäpäivät ne vaan vilisevät silmissä. Viimeiset pari viikkoa ovat menneet vauhdilla. Työt alkoivat ja vaikka tahti on siellä näin heinäkuussa hyvinkin leppoisa, on tietokonekiintiö tullut päivän aikana täyteen. Edelleen olen mennyt aikaisin aamulla töihin, niin että olen päässyt vastaavasti lähtemään aikaisin iltapäivällä kotiin. Tuntuvat ihan lomapäiviltä kun ehtii iltapäivän aikana tekemään vaikka mitä. Arki kummittelee jo siellä muutaman viikon päässä, joten näistä päivistä on nautittava.


Viime viikkojen päivät ovat täyttyneet kaikella kesäisellä. Käyty ystävien kanssa kahvittelemassa, poimittu marjoja, oltu vesisotaa pihalla, jahdattu pokemoneja kaupungilla ja tehty pieniä retkiä lähiympäristöön. Ollaanpa käyty pariin otteeseen poikien kanssa iltatorilla myymässä lelujakin. Viime viikonloppu nautiskeltiin vielä Tammisaaren ja Hangon maisemista. Luovutettiin kesäkodin avaimet hieman haikeina, sillä ensi kesänä tätä mahdollisuutta ei enää ole.

Nyt olisi pari päivää töitä ennen viimeistä lomapätkää. Sen voimalla pitääkin jaksaa sitten koko pitkä syksy...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...