5.7.2012

Fiskars fiiliksiä



Fiskars on niin kaunis ja idyllinen kylä, että pistäydymme siellä joka kesä takuuvarmasti. Kaunista luontoa, pieniä putiikkeja ja herkullista ruokaa. Tällä viikolla kävimme mieheni kanssa siellä ihan kahdestaan, sillä kylässä ei ole aiemmin ollut mitään erityistä lapsille ja pieniin putiikkeihinkin on rappuset eli rattailla ei pääse. Nyt rakenteilla oli kuitenkin todella kivan näköinen puisto ihan parkkipaikkojen vieressä. Monia härpäkkeitä missä kiivetä, keinua ja leikkiä. Vielä puisto ei ollut auki, mutta varmasti aukeaa ihan lähiaikoina, sillä oli jo ihan valmiin näköinen. Seuraavalla kerralla lapset otetaan mukaan testaamaan puisto. Myös parkkipaikalla tehtiin uudistuksia eli tilaa näytti tulevan rutkasti enemmän. Plussaa sekin.



Olimme liikkeellä ajoissa kuten aina :) Fiskarsissa vain muutamat liikkeet avautuivat klo 10 ja kun olimme niissä pistäytyneet  pysähdyimme kahville Cafe Antiquessa. Juuri paistetut korvapuustit veivät kielen mennessään! Klo 11 avautuivat sitten loputkin liikkeet. Mitään erityistä emme menneet hakemaan, mutta pieniä ostoksia teimme Iittalan Outlet-myymälässä ja  luomumyymälä Ruukin Pottu ja Sipulissa. Iittalan Outlet oli viime kesästä uudistunut edukseen. Muutenkin putiikkivalikoima oli uudistunut eli uusiakin liikkeitä löytyi.

Kävimme syömässä ensimmäistä kertaa Fiskars Wärdhus -ravintolassa. Otimme molemmat Päivän kala-annoksen, joka oli paistettua lohta korvasienikastikkeella ja perunaterriinniä. Lautanen tuli lähes nuoltua puhtaaksi, niin hyvää se oli. Korvasieniä en ollut ennen maistanutkaan ja herkullisiltahan nuo maistuivat. Upean näköisiä jälkiruokia kuskattiin naapuripöytiin, mutta meidän jälkiruuat otettiin tällä kertaa Petris Chocolate Roomista. Mmmmm.... Merisuolasuklaa ja passion-valkosuklaa....Siinäpä uudet lempisuklaani. Aivan ihania kakkujakin olisi ollut tarjolla. Ensi kerralla jäämme kahville tänne!



Laatikon sisältö todellisuudessa. Tämäkin jäänyt vain siitä syystä, että oli miehelleni.
 Omat syöty aikoja sitten...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...