30.7.2012

Mekosta hame



Vähän liian lyhyt, vähän liian avonainen, vähän liian äitiysmallimainen, silti tässä mekossa on jotain miksi se siirtyy aina kirppiskasasta takaisin vaatehuoneeseen. Eikä varsinaisia käyttökertoja taida silti olla kuin yksi. Taas kerran vaatehuonetta siivotessa kokeilin mekkoa...ei toimi...kokeilin toppia alla....ei toimi... Värit ja materiaali miellyttävät, mutta malli ei vain sovi mulle. Sitten idea...  Kalastajan vaimo on esitellyt blogissaan maksimekkoa, jota on käyttänyt pelkkänä hameena kun on taittanut yläosan pienemmäksi. Niinpä kiskoin mekon alemmas ja mallailin...Voisi toimia!

Sakset käteen ja leikkasin yläosan pois. Jätin vain sen verran kangasta, että sain vyötärökaitaleen käännettyä. Alunperin rintojen alta selkään sidotut liehukkeet päätyivät vyötärölle siistimään yläosaa. Hyvää onnea oli, että se kohta jossa leikkaus oli, sopi täydellisesti vyötärön kohdalle eli mitään muuta ei tarvinnut ommella. Sivulla oli valmiina vetoketju, ja sekin sai jatkaa samassa tehtävässään.



Olen tyytyväinen. Nyt tätä tulee varmasti käytettyä enemmän sillä on enemmän mun tyylinen. Mallailin jo mustien asusteiden kanssa.



2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...