5.6.2013

Kesätuunaukset jatkuu

Viime tuunausprojektin yhteydessä mainitsinkin, että olin löytänyt muovikalustemaalille seuraavan käyttökohteen. Nyt on taas suti heilunut ja kalusteet vaihtaneet väriä. Tällä kertaa työn alle pääsivät lasten siniset terassituolit. Kyseiset tuolit on saatu naapureiltamme ja ikää niillä taitaa olla pitkälti toistakymmentä vuotta, sillä heidän tyttösensä täytti jo 18 vuotta.


Tuolit ovat Ikean ja todella, todella tukevat. Ei huoju eikä heilu. Näillä aikuinenkin pystyy pelkäämättä istumaan, jos vaan saa takapuolensa mahtumaan. Tuolit ovat vuosien saatossa saaneet vähän osumaa eivätkä siniset tuolit oikein muutenkaan sopineet meidän värimaailmaan. Nyt on muodonmuutos tehty ja tuolit saaneet jälleen lisää käyttöaikaa.


Terassikuvassa näkyy terassimme tämän hetkinen kalustus. Mitään uutta en ole sinne vielä haaveista huolimatta hommannut (paitsi nuo isot ruukut). Mitä enemmän olen polyrottinkinkalusteita katsonut, sitä vähemmän niitä haluan. Nyt päällimmäisenä ajatuksena olisi hommata joku hyvännäköinen aurinkotuoli tuohon. Nyt pitäisi vaan löytää joku mikä täyttää ulkonäkökriteerit. Ei ole helppoa...

PS. Jos innostuit tästä maalista niin annan pari vinkkiä. Maali haisee todella pahalle eli varmista kunnon tuuletusmahdollisuus. Lisäksi maali on todella tarttuvaista eli tärpättipullo kannattaa pitää käden ulottuvilla.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Ninnumaaria :) Nyt kun säät hellii niin terassi on kovassa käytössä...

      Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...