3.6.2013

Maailmanloppuja

Terveisiä maailmanloppujen keskeltä. 2-vuotiaallamme on uhma päällä. Maailmanloppu lähestyy välillä montakin kertaa päivässä. Väärin pilkottu peruna, väärä lippis, väärät lelut... Syyksi kelpaa mikä tahansa, eikä aina syytä tarvita ollenkaan. Suosituin hokema on "minä itte" ja kun taidot ei riitä, niin taas on maailmaloppu lähellä. Heittäydytään maahan ja ja itketään ja huudetaan pahaa oloa pois. Hetken päästä onneksi taas jo naurattaa. Kyllä olisin itse loppu, jos päivän aikana eläisin tuollaista tunteiden vuoristorataa.


Samaan aikaan myös esikoisella on jokin uhmakausi meneillään.  Varsinkin kuullun ymmärtämisessä on paikoitellen ongelmia. Ja mottona joinakin päivinä selvästi "kiusa se on pienikin kiusa". Tämä yhdistettynä kaikesta kiukkuavaan 2-vuotiaaseen saa aikaan meillä kyllä sellaisen melukylä-efektin, että kuulosuojaimet pitäisi olla vakiovarustuksena sisään astuttaessa. 

Itselläkin viime viikko meni vähän syvissä vesissä. Työasiat eivät vaan ota selvitäkseen, ja jos jotain inhoan niin keskeneräisiä ja epäselviä asioita. Ei pääse eteen eikä taaksepäin. Tykkään valmistella ja valmistautua asioihin ja nyt se ei vaan onnistu. Niinpä mulla on jo plan B:n lisäksi C ja D:kin, kuinkakohan pitkälle lista tulee jatkumaan...

Huonona hetkenä oli pakko käyttää kukkaterapiaa. Pakkasin assistentit autoon ja käytiin ostamassa terassille kukkia. Kädet multaan ja johan lähti mielialakin nousuun. Ihastuin viime kesänä inkaliljoihin, joten ne olivat valintani tänäkin kesänä. Reunoille vähän murattia. Isot ruukut kipaistiin HongKongista. Joka vuosi tähän mennessä olen ostanut terassille isommat ruukut. Jokohan alkaisi koko riittämään?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...