24.9.2014

Habitaren tuliaisia


Keittiö sai uutta piristystä Habitare -reissulta. Tykkään kovin tällaisista arjen pienistä design esineistä, jotka ilahduttavat joka päivä ja tekevät tylsistä rutiineista vähän mukavampia. Nämä arjen pelastajat löytyivät Zinotin pikkuiselta osastolta. Mukaan tarttui niin tiskiharja kuin -rättikin enkä voinut myöskään vastustaa tyylikästä metallikoria, jolle löysin kymmenittäin käyttötarkoituksia.


Musta5101 tiskiharja taitaakin jo olla tuttu kaikille. Tuo kierrätysmateriaalista valmistettu harja kiehtoo nimensä mukaisesti juuri värinsä takia. Inhoan yli kaiken sitä, kun valkoiseen harjaan tarttuu väriä. Nyt ongelma on ratkaistu. Ja onhan tämä musta myös paremmin sisustukseen sopiva kuin  edeltäjänsä. Tiesitkö muuten, että kun tämä harja tulee käyttöikänsä päähän voit lähettää se takaisin valmistajalle. Muovisen varsiosan materiaali hyödynnetään jälleen uusien tiskiharjojen valmistuksessa. Hieno juttu!


Musta5101 tiskirätti oli minulle jo vanha tuttu, sillä yksi keittiöstä jo löytyykin. Näitähän ei koskaan ole kaapissa liikaa. Olen tämän vuoden aikana siirtynyt kokonaan bambuisiin keittiörätteihin. Niitä entisiä perinteisiä rättejä ei juurikaan tullut pestyä vaan heitettyä surutta pois. Nämä kankaiset rätit tuntuu paljon luonnollisemmalta heittää pesukoneeseen. Ja ovathan nämäkin jälleen paljon isompi ilo silmälle kuin ne kirjavat wettexit.


Mayn säilytyskori pisti silmään jo Pihkala-blogissa. Tämäkin Suomessa valmistettua designia. Koreja löytyy kahdessa koossa, joista omani on kokoa S. Enkä voi kieltää etteikö myös isompi koko olisi houkuttanut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...