7.9.2014

Metsään meni

Eilen lähdettiin poikien kanssa suurella tohinalla metsään, sinne lapsuuteni maisemiin. Monien kehumat jättimäiset sienisaaliit ne siellä odottaisivat meitä, takuuvarmoissa sienipaikoissa. Tätini opetti minut tunnistamaan herkkutatin, joten niitä ainakin poimittaisiin ja tultaisiin ison sienikorillisen kanssa kotiin. Ajatuksissa välkkyi rentouttava retki metsässä tarpoen ja kannonnokassa eväitä syöden.


No, ei mennyt niin kuin Strömsössä tämä reissu. Ensinnäkin joku oli siistinyt ja hakannut sen metsänpläntin ihan tunnistamattomaksi. Vanhat polut olivat tyystin kadonneet metsäkoneiden jälkien alle. En löytänyt edes niitä vakkarisienipaikkojani. Saalis oli lähinnä säälittävä. Tatteja ilman matoja oli muutama hassu, muista sienistä ei havaintoja juuri tehty. Loppuhuipennuksena kimppuumme hyökkäsi joukkueellinen hirvikärpäsiä. En ole oikeasti ikinä nähnyt niin paljon noita pieniä tarraajia kerralla. Niitä tunki korvaan ja suuhun sekä kauluksesta sisään. Kiljuen ja huitoen juoksimme metsästä pois.

Että sellanen rentouttava metsäreissu meillä. Esikoinen ilmoitti, ettei enää ikinä tule metsään. Piste.


Suoritin tänään myös arvonnan. Random.orgin toimiessa virallisena arvontakoneena voittajat olivat: Jolana, Sikurina, Hukkakukka, Päivi ja Anne. Laitan teille sähköpostia tulemaan. Onnea!

3 kommenttia:

 1. Hei,minäkö? Jee!!! Odotan innolla s-postia. Ihanat kuvat muuten:) Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen eilen laittanut voittajille sähköpostia annettuun sähköpostiosoitteeseen :)

   Poista
 2. Kiitti,löysin roskapostista sen viestin:) Anne

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...