15.9.2014

Trash Design habitaressa

Viikonloppu sujahti aika pitkälle keittiön puolella parien synttäreikekkereiden tarjoiluja valmistellessa. Ihanaa välillä leipoa ja laittaa oikein ajan kanssa. Keittiön tuotoksista ja synttärikemuista lisää tuonnenpana, sillä viikonloppuun mahtui myös rentouttava "tyttöjen retki" Habitareen.

On aina mielenkiintoista käydä katsastamassa tämän hetken trendejä sisustuspuolella, mutta isompi merkitys tällaisella reissulla on se pieni breikki normiarkeen. Hetki omaa aikaa, vaihdetaan rauhassa kuulumisia, syödään ilman keskeytyksiä jonkun toisen laittamaa ruokaa, kuljetaan ja katsellaan juttuja omassa tahdissa. Kukaan ei roiku hihassa, keskeytä juttua tai kinua mitään. Pienenkin irtioton jälkeen jaksaa taas olla kivampi äiti kotona.

Parin vuoden tauon jälkeen Habitare yllätti positiivisesti. Paljon katsottavaa, kivoja juttuja, ideoita, jotain pientä kotiintuotavaakin. Lauantaiaamu messuilla oli rauhallinen, vasta puolen päivän jälkeen alkoi ihmismäärä ahdistaa.


Nappailin paljon kuvia, paljon niitä perinteisiä silmää miellyttäneitä sisustuksia ja tuotteita. Tällä kertaa kuvat kuitenkin jotain muuta, sillä näin mielenkiintoisia yksityiskohtia löytyi Trash Design puolelta. Minua on aina kiehtonut se, miten hylkytavarasta pystytään luomaan uutta ja käyttökelpoista. Kaikki nämä kuvissa olevat teokset ovat syntyneet tavarasta, jonka todennäköisin sijoituspaikka olisi monelle roskalava. Mutta miten upeiltä näyttävät vähän jatkojalostettuna... Vai mitä sanotte esimerkiksi ensimmäisessä kuvassa olevasta piirilevyistä tehdystä teoksesta? Tai alapuolella olevasta valtavasta kattokruunusta, jonka materiaalina on käytetty sivistyssanakirjan sivuja...www.2elama.com  Jaime De VizcayanYläpuolella oleva kultainen piirilevy näyttää minun silmissäni minikaupungilta. Ja alla olevia perhosia ajattelin itsekin leikellä jostain vanhoista kellastuneista nuottipapereista..

www.2elama.com  - Yuan Long


Mitäs tykkäät? Näyttääkö edelleen roskalta vai ihastuitko?

1 kommentti:

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...