17.4.2016

Antiikkia, antiikkia
Viime kuukauden aikana meidän huushollin irtaimiston keski-ikä nousi heittämällä vuosia, sille meille kotiutui muutamia iäkkäitä aarteita. Vaikka sisustuksemme on pääasiassa aika selkeä ja skandinaavinen niin pienet tyylistä poikkeamat tekevät mielestäni sisustuksesta vain mielenkiintoisemman.

Ensimmäinen aarre matkasi kotiimme Lontoosta. Mieheni on innostunut vanhoista kartoista ja niitä löytyykin meiltä jo muutama. Lontoo on vanhojen karttojen aarreaitta ja tarjontaa on runsaasti. Portobello Roadin markkinoilla käväisimme karttakaupassa selaamassa kartan jos toisenkin. Lopulta haaviin jäi tämä 1600 -luvulta oleva skandinavian kartta. Tämä tulee saamaan ympärilleen tumman metsänvihreän paspartuurin ja yksinkertaiset kehykset. Loppusijoituspaikka on työhuone, johon muutenkin olen haaveillut sellaista vanhan englannin kirjastotyyliä.

Toinen meille muuttanut vanhus on yli 100-vuotias lypsyjakkara. Itse olen tällaisesta haaveillut jo kauan, mutta sopivaa yksilöä ei ole tullut vastaan. Enkä oikeastaan edes uskonut mieheni sellaista sisustukseemme hyväksyvän. Yllätys, yllätys tämä kaunis yksilö on kuitenkin juurikin mieheni bongaama ja hankkima.

Jakkara löysi tiensä meille mieheni ystävän second hand -liikkeestä. Four Seasons  on Skandinaaviseen designiin keskittynyt verkkokauppa, josta olemme tehneet aiemminkin löytöjä. Itse käyn säännöllisesti ihailemassa mm. teak huonekaluja, joille haluaisin löytää paikan kodistamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...