30.4.2016

Takarajalla


Olin antanut itselleni tälle keväälle takarajan. Takarajan, johon asti pitää tsempata ja jaksaa. Takarajan, joka tuntui jossain vaiheessa olevan ihan hurjan kaukana. Takarajan, joka vihdoin tuli vastaan tänä viikonloppuna.

Kun kevään on yrittänyt tehdä yksin kahden ihmisen työpanoksen, on panokset kaikkeen muuhun olleet vähän heikonlaiset. Työasiat ovat valvottaneet ja välillä jopa itkettäneet. Ajatukset olleet koko ajan jossain muualla. Mietin mitä olen unohtanut, tuliko kaikki sovittu tehtyä. Potenut huonoa omatuntoa niistä asioista joita en ole ehtinyt tehdä.

Koti on ollut hunningolla, sosiaalinen elämä...  hunningolla, blogi... hunningolla. Lapsista sentään on pidetty huolta, mutta valitettavan monta lelupäivää ja liikuntavaruste unohdusta sain tämän kevään aikana aikaiseksi. Onneksi mitä vaan jaksaa kun tietää että se on väliaikaista. Viime viikko puristettiin tosissaan ja uusi työparinikin aloitti vihdoin. Tilanne tasoittuu...

Niinpä olinkin ajatellut, että tämä viikonloppu otetaan tosi rennosti. Nukutaan pitkään ja ollaan vaan. Liekö syy sitten ihana auringonpaisteen vai minkä energiapiikin ollaan tänään puuhattu vaikka mitä. Kahdeksalta jo pesin jääkaappia ja ennen yhdeksää oltiin koko perhe matkalla ruokakauppaan. Nyt on järjestelty ja siivottu, haettu feng shuit kohdilleen huushollissa. Pyöräilty yhdessä torijätskille. Fiilis on kevyempi kuin pitkään aikaan. Kohta ajattelin vielä pinkaista pienen juoksulenkin ja sen jälkeen suoraan saunaan. Grilli kuumaksi ja vapun viettoon. Ei ole ilmapalloja tai vappukoristeita, ei munkkeja eikä simaa. Nakkeja ja perunasalaattia löytyy, eiköhän se vappu tule tänä vuonna niilläkin.

Aurinkoista vappua sinullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...