26.4.2012

Värikästä torstaita!

Päivän asu -postauksia tähän blogiin ei ole tulossa, sillä harvoin missään niin mielenkiintoisissa asuissa täällä kotona liikun :) Pieni poikkeus kuitenkin sallittaneen. Nämä värikkäät sukkahousut on vaan niin piristäviä.Nyt kotona lasten kanssa ollessa olen käynyt vaatekaappiani kovalla kädellä läpi. Kassikaupalla vaatteita on päätynyt niin kirpparille kuin UFFillekin. Pois joutivat kaikki "toivotaan, toivotaan" vaatteet eli ne 10 vuotta vanhat "ihanat" lempparit, joihin olen kuvitellut joskus vielä palaavani sekä muuten tyyliltään vanhentuneet vaatteet. Lisäksi kassiin päätyivät vaatteet, jotka eivät mielestäni kahden lapsen äidille enää sovi. Ei niin etteikö äiti-ihminen voisi niitä päälleen laittaa, mutta jotenkin en osaa enää kuvitella itseäni  niissä baaripaidoissa radalle.

Samalla oli hyvä tilaisuus miettiä omaa tyyliä tai onko sitä. Tulin siihen tulokseen, että mun vaatekaappia kootaan tästä lähin maltilla ja heräteostokset karsitaan minimiin. Se kaupassa kivan näköinen paita kun ei useinkaan löydä mitään paria vaatekaapistani ja jää kokonaan käyttämättä. Tykkään myös ostella värikkäitä vaatteita, mutta en sitten osaa niitä kuitenkaan käyttää. Niillekin tästä lähin tiukka nou-nou.

Mutta siis nämä sukkahousut. Pieni väriläiskä muiden vaatteiden keskelle. Ei suuren suuri sijoitus, mutta päivittää kuitenkin vaatekaapin kivasti kevääseen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...