17.4.2013

Kausivaihtelua

Mun järjestelmällinen puoleni rakastaa tätä kausivaihtelua. Pari kertaa vuodessa tulee vaatehyllyt käytyä kunnolla läpi, järjestettyä ne, huollettua vaatteet ja kengät ja siirrettyä pienet ja rikkinäiset eteenpäin. Viime viikonloppu menikin pitkälti tuossa puuhailussa.


Toisaalta hyvin helposti mun hunsvottipuoleni saa vallan ja löydänkin järjestelyn keskeltä sivuprojektin toisensa perään ja lopputuloksena on luova kaaos. Tiedätte varmaan jutun juonen... Kerran etsin jotain tiettyä veropaperia laatikosta, etsiessäni huomasin, että laatikossa oli paljon papereita, jotka pitäisi siirtää arkistomappiin. Mappia selatessa huomasin paljon jo vanhentuneita papereita ja aloinkin järjestää ja tyhjentää sitä. Yhden paperin haun tuloksena koko työhuoneen lattia oli täynnä erilaisia paperipinoja. Näin käy mulle aika usein....


Nyt sain onneksi pidettyä itseni aika hyvin kurissa, eikä homma päässyt levähtämään käsiin. Vain pari pientä sivuprojektia, jotka nekin alkaa olla hallinnassa :) Nyt me ollaan valmiina vastaanottamaan kevät!

2 kommenttia:

  1. Minunkin pitäisi ryhtyä tuumasta toimeen ja vaihtaa talvitakit kevyempiin versioihin. Jotenkin en ole vielä viitsinyt, olen aika vilukissa ja aamuisin ulkona kävellessä tuntuu jotenkin kolealta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meilläkin jäi vielä jokaiselle varmuuden vuoksi yhdet topat esille :)

      Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...