4.4.2013

Sisustustrendeistä

Pitkästä aikaa olen tilannut itselleni sisustuslehden ja seurannut sisustustrendejä muutenkin vähän enemmän. Rakentamisen jälkeen mulla oli kertakaikkiaan kiintiö niin täynnä sisustuslehtiä ja -juttuja, että en pariin vuoteen lukenut niitä juuri lainkaan.

Nyt monissa lehdissä on kevään trendeiksi nostettu mm. marmori, pastellivärit ja eri metallit. Näistä oikeastaan ainoa, jolle lämpenen on nuo eri metallin sävyt. Näkemistäni esineistä ostoslistalle voisi nousta alla kuvassa oleva Tom Dixonin Etch-lyhty kuparin värisenä. Monissa blogeissä nähty, mutta siinä on sitä jotain...


Kuvat: pikkuvarpunen.blogspot.fi ja diytrade.com

Mä en voi sille mitään, että marmori on mulle jotenkin niin mummo. En oo vielä yhtään sisustuskuvaa nähnyt, jossa marmori olisi sykähdyttänyt. En osaa nähdä sitä missään muodossa meidän kotona. Mutta vinkkinä heille, joita marmori viehättää: kirppiksillä on marmorijuttuja paljonkin ja todella edullisesti. Viime kierroksella näin useita tuikkukuppeja, alustoja, munakuppeja jne eikä millään hintaa muutamaa euroa enempää..

Kuvat: whatishomeimprovement.com ja veronicalovesarchie.com
Pastellisävytkään ei kauheasti nappaa. Ihania pehmeitä sisustuksia lehdissä on ollut ja kyllä ne ihan on mun silmääkin miellyttänyt, mutta että itselle... Meidän kotona pastellit voisivat näkyä pieninä yksityiskohtina esim. koristetyynyissä tai kynttilöissä.

Kuvat: lindaahman.se  ja Tikkurila
Täysin trendittömänä mulle kolahtaa tällä hetkellä teak. Löysin silloin kirppikseltä nämä kynttilänjalat, joihin olen todella ihastunut. Viime kirppiskierroksella poimin mukaan pienen pyöreän teakkisen tarjottimen, jolle voi sitten koota asetelmia tai poltella kynttilöitä. Ja täytyy sanoa, että jos vastaan tulisi teakkinen vähän 60-luvun tyylinen senkki niin pystyisin kyllä sillekin löytämään meiltä paikan :)

Kuvat: delivermydumpster.com ja penningtonhardwoods.com

Kolahtaako sinulle joku näistä trendijutuista? Vai onko sinulla jokin ihan oma trendi tänä keväänä?

2 kommenttia:

  1. Täällä kolahtaa kyllä nuo kaikki luettelemasi. Tosin pastillit ovat olleet ikisuosikkeja, marmori nouseva uutuus. Tuo teak on kyllä ihana puu, oikea klassikko. Varmaan sellainen, joka on aina ajankohtainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Sanna! Saa nähdä alkaako marmori jossain vaiheessa houkuttaa kun sitä tarpeeksi näkee kuvissa, vielä ei olekynnys ylittynyt :)

      Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...