23.4.2013

Tuunattu rahi

Jokunen viikko sitten mainitsin tuunausprojektista, johon uppouduin yhdeksi iltapäiväksi. Kyseessä oli "perintökalleus" eli mammani rahi. Rahi, jonne mamma kätki kaikki kutomistarvikkeensa. Paljon tunnearvoa minulle.


Kuten kuvasta näkyy arvo on todellakin vain tunteellista, sillä ulkoasultaan rahi oli todella kulahtanut eikä lähelläkään meidän tyyliä. Moni kyllä ihmetteli kun tämän itselleni pelastin. Mulla kuitenkin oli heti visio, mitä tälle teen. Visioon kuului valkoista nahkaa mustilla tehosteilla.

Projekti venyi aika lailla, sillä tätä ei voinut tuunata kuin autotallissa pölyn ja pehmusteena olleen puupurun takia. Eivätkä kangasta kiinni pitäneet kymmenet ja taas kymmenet pikkunaulat mitenkään edistäneet purkuhommia. Pitkän aikaa rahi vaan pölyttyi autotallin nurkassa.

Nyt ilmojen lämmetessa ostin sen uudelleen työn alle. Purkuhommien jälkeen työ olikin varsin nopeaa. Hankin vaahtomuovia ja valkoista tekonahkaa. Muutama sauman ompelu ja nitojalla kiinni. Johan sopii sisustukseenkin :)


 

4 kommenttia:

  1. Sullakin ollut rahin tuunailut meneillään - samoissa puuhissa ollaan oltu, mullakin mummun vanha rahi koki muodonmuutoksen taannoin! Tuo on kyllä tosi onnistunut lopputulos, ihana tuo nahkainen pinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin kurkkimassa sun rahin muodonmuutosta ja kyllä on sekin muuttunut edukseen. Ihanaa tällainen vanhojen tavaroiden uusiokäyttö...

      Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...