13.4.2013

Kupukello tuunauksessa

Nyt tulee jälleen mun tuunauksia ;) Tämä on saanut inspiraationsa yhdestä sisustuslehden kuvasta, jossa piirongin päällä oli useampi lasinen kupu, joissa oli sisällä asetelmia. Heti kuvan nähdessäni sain ajatuksen tästä projektista. Nämä on niitä projekteja, joille mun mieheni vähän ihmetellen hymähtelee ja pyörittelee silmiään...


Tämä asetelmakupu (mikäköhän olisi oikea sana?) on siis tuunattu vanhasta kupukellosta. Alla kuva ennen ja jälkeen tuunauksen. Kyseessä on varsinainen pikaprojekti, sillä aikaa tähän meni n. 5 minuuttia + maalin kuivumisaika. Käytännössä kellon alla on kolme ruuvia, joilla sai kellon jalkoineen irti. Sitten maalia pintaa ja that's it.  Kellon ostin muutamalla eurolla kirppikseltä. Se, mitä kuva ei kerro on, että alustaan jäi tietenkin ne kolme reikää ruuveista. Ajattelin vielä liimata mustan huovan pohjalle, joka peittäisi ne.


Heti oli pakko kokeilla muutamaa asetelmaa. Mielessä on jo vaikka mitä juttuja. Jouluna kupu täyteen joulupalloja, pääsiäisenä munia. Hitti vai huti, you tell me...?4 kommenttia:

  1. Aivan loistava idea! Itsekkin olen noita kelloja kirppiksellä nähnyt muutamalla eurolla, taidanpa ensi kerralla ostaa mukaani ja tehdä jonkun asetelman.

    VastaaPoista
  2. Ihana! Olen etsiskellyt lasikupua mutta ovat melko kalliita.. tarviikin pistää kirppareilla kierrellessä mieleen että voihan sen noinkin toteuttaa!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...